طرز تهیه سالاد نخود

سالاد نخود یک غذای سالم و خوش‌طعم است که از نخود پخته، سبزیجات تازه مانند گوجه‌فرنگی، خیار، پیاز و جعفری تهیه می‌شود. این سالاد معمولاً با سس ساده‌ای از آب‌لیمو، روغن زیتون و ادویه‌هایی مانند زیره و فلفل طعم‌دار می‌شود. سرشار از پروتئین گیاهی، فیبر و ویتامین‌ها، سالاد نخود یک انتخاب مناسب برای گیاه‌خواران و افرادی است که به دنبال یک وعده سبک و مقوی هستند.

 

طرز تهیه سالاد نخود

طرز تهیه سالاد نخود
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان آشپزی 40 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 546 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • نخود پخته 95 گرم
  • گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
  • خیار 2 عدد متوسط
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • شوید تازه 0.5 لیوان
  • پنیر فتا 2 قوطی کبریت
  • عسل 0.5 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • سس خردل 0.5 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. عسل، خردل، نمک، فلفل، روغن زیتون و لیمو را خوب مخلوط کنید.

  2. نخود را از قبل بپزید، یا از کنسرو نخود استفاده کنید (در صورت استفاده از کنسرو، نخود ها را دوبار با آب بشویید).

  3. سبزیجات را بصورت مکعب‌های کوچک خرد کنید و شوید را ریز کنید.

  4. تمام مواد را با هم ترکیب کنید. نوش جان!

نکات

  • نکته» در صورتی که وگن هستید، از پنیر گیاهی استفاده کنید و شیره خرما را با عسل جایگزین کنید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید