سالاد نخود یک غذای سالم و خوشطعم است که از نخود پخته، سبزیجات تازه مانند گوجهفرنگی، خیار، پیاز و جعفری تهیه میشود. این سالاد معمولاً با سس سادهای از آبلیمو، روغن زیتون و ادویههایی مانند زیره و فلفل طعمدار میشود. سرشار از پروتئین گیاهی، فیبر و ویتامینها، سالاد نخود یک انتخاب مناسب برای گیاهخواران و افرادی است که به دنبال یک وعده سبک و مقوی هستند.
طرز تهیه سالاد نخود
زمان آماده سازی
20 دقیقه
زمان آشپزی
40 دقیقه
زمان کلی
60 دقیقه
مواد لازم
- نخود پخته 95 گرم
- گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
- خیار 2 عدد متوسط
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- شوید تازه 0.5 لیوان
- پنیر فتا 2 قوطی کبریت
- عسل 0.5 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- سس خردل 0.5 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
عسل، خردل، نمک، فلفل، روغن زیتون و لیمو را خوب مخلوط کنید.
-
نخود را از قبل بپزید، یا از کنسرو نخود استفاده کنید (در صورت استفاده از کنسرو، نخود ها را دوبار با آب بشویید).
-
سبزیجات را بصورت مکعبهای کوچک خرد کنید و شوید را ریز کنید.
-
تمام مواد را با هم ترکیب کنید. نوش جان!
نکات
- نکته» در صورتی که وگن هستید، از پنیر گیاهی استفاده کنید و شیره خرما را با عسل جایگزین کنید.