سالاد نخود اسپانیایی یک ترکیب خوشمزه و رنگارنگ از نخود پخته، فلفل دلمهای قرمز و سبز، گوجهفرنگی، زیتون سیاه و پیاز قرمز است. این سالاد با روغن زیتون فرابکر، سرکه شراب قرمز، پاپریکای دودی و کمی سیر طعمدار میشود که طعمی اصیل و دلچسب به آن میبخشد. سرشار از پروتئین، فیبر و آنتیاکسیدانها، این سالاد گزینهای مغذی و دلچسب برای وعدههای سبک یا پیشغذا است که حال و هوای مدیترانهای به سفرهتان میآورد.
طرز تهیه سالاد نخود اسپانیایی
زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان آشپزی
30 دقیقه
زمان کلی
45 دقیقه
مواد لازم
- سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 1 عدد کوچک
- نخود پخته 0.75 لیوان
- گردو ( مغز ) 3 عدد متوسط
- پرتقال 1 عدد متوسط
- سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
- پودر سیر 0.3 قاشق چایخوری
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
سینه مرغ را با پودر سیر، نمک و فلفل مزهدار و سپس خرد کنید.
-
مرغ را در مقداری روغن زیتون سرخ کنید.
-
گردو را در کمی در روغن تفت دهید.
-
پرتقال را پوست بگیرید و خرد کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید، سپس نخود پخته را به سالاد اضافه کنید.
-
سرکه بالزامیک، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
-
در آخر سس را بر روی سالاد بریزید. نوش جان!