طرز تهیه سالاد نخود اسپانیایی

سالاد نخود اسپانیایی یک ترکیب خوشمزه و رنگارنگ از نخود پخته، فلفل دلمه‌ای قرمز و سبز، گوجه‌فرنگی، زیتون سیاه و پیاز قرمز است. این سالاد با روغن زیتون فرابکر، سرکه شراب قرمز، پاپریکای دودی و کمی سیر طعم‌دار می‌شود که طعمی اصیل و دلچسب به آن می‌بخشد. سرشار از پروتئین، فیبر و آنتی‌اکسیدان‌ها، این سالاد گزینه‌ای مغذی و دلچسب برای وعده‌های سبک یا پیش‌غذا است که حال و هوای مدیترانه‌ای به سفره‌تان می‌آورد.

 

طرز تهیه سالاد نخود اسپانیایی

طرز تهیه سالاد نخود اسپانیایی
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 596 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 1 عدد کوچک
  • نخود پخته 0.75 لیوان
  • گردو ( مغز ) 3 عدد متوسط
  • پرتقال 1 عدد متوسط
  • سرکه بالزامیک 1 قاشق غذاخوری
  • پودر سیر 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. سینه مرغ را با پودر سیر‌، نمک و فلفل مزه‌دار و سپس خرد کنید.

  2. مرغ را در مقداری روغن زیتون سرخ کنید.

  3. گردو را در کمی در روغن تفت دهید.

  4. پرتقال را پوست بگیرید و خرد کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید، سپس نخود پخته را به سالاد اضافه کنید.

  5. سرکه بالزامیک‌، روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

  6. در آخر سس را بر روی سالاد بریزید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید