سالاد والدورف یک سالاد کلاسیک و خوشطعم است که اولین بار در هتل والدورف نیویورک تهیه شد. این سالاد از ترکیب سیبهای تازه خردشده، کرفس، انگور، گردو و گاهی کشمش تهیه میشود. همه مواد با سسی خامهای از مایونز یا ماست (یا ترکیبی از هر دو) مخلوط شده و طعمی شیرین و ملایم ایجاد میکنند. سالاد والدورف به دلیل ترکیب مواد تازه و مغذی، گزینهای عالی برای پیشغذا یا یک وعده سبک و مقوی است که هم در مهمانیها و هم در وعدههای روزانه مورد توجه قرار میگیرد.
طرز تهیه سالاد والدورف
زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان آشپزی
0 دقیقه
زمان کلی
15 دقیقه
مواد لازم
- سیب زرد 1 عدد متوسط
- کرفس خام 0.5 لیوان
- گردو ( مغز ) 2 عدد متوسط
- فلفل دلمه ای خام 0.5 لیوان خرد شده
- ماست ایسلندی 3 قاشق غذاخوری
- سس مایونز کم چرب 1 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش 2 قاشق مرباخوری
- کشمش سیاه ( بدون هسته ) 1 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
ساقه کرفس و فلفل دلمه را خرد کنید. سیب را نیز همراه با پوست جداگانه خرد کنید. گردو ها را میتوانید خرد یا رنده کنید. تمام این ترکیبات را همراه با کشمش باهم ترکیب کنید.
-
برای سس از ماست ایسلندی و آب لیمو ترش و مایونز کم چرب میتوانید استفاده کنید.
نکات
- نکته: برای رژیم وگن میتوانید برای تهیه سس از ماست و سس مایونز گیاهی استفاده کنید.