طرز تهیه سالاد کاهو و فلفل دلمه

سالاد کاهو و فلفل دلمه‌ای یک سالاد ساده، رنگارنگ و پر از مواد مغذی است. این سالاد با ترکیب برگ‌های تازه کاهو و برش‌های باریک از فلفل دلمه‌ای در رنگ‌های متنوع (قرمز، زرد، سبز یا نارنجی) تهیه می‌شود.

برای چاشنی، معمولاً از روغن زیتون، آب‌لیمو تازه، نمک، فلفل و گاهی کمی سرکه بالزامیک استفاده می‌شود. این سالاد به دلیل طعم ترد و عطر خاص فلفل دلمه‌ای در کنار تازگی کاهو، گزینه‌ای سالم و مناسب برای همراهی با غذاهای مختلف یا به‌عنوان یک وعده سبک محسوب می‌شود.

 

طرز تهیه سالاد کاهو و فلفل دلمه

طرز تهیه سالاد کاهو و فلفل دلمه
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 0 دقیقه
زمان کلی 15 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 123 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • کاهو 1 لیوان
  • گوجه فرنگی خام 0.5 عدد متوسط
  • خیار 1 عدد متوسط
  • فلفل دلمه ای خام 1 عدد متوسط
  • کرفس خام 1 ساقه
  • ماست نیم چرب 2.5 % 5 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • پودر آویشن 0.5 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. سبزیجات را خرد کنید و ترکیب کنید و برگ یا ساقه کرفس خرد شده را نیز اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. 

  2. برای سس میتوانید ماست، آب لیمو و فلفل سیاه و آویشن را ترکیب کنید و روی سالاد بریزید.

نکات

  • نکته:  میتوانید 2 قاشق مرباخوری دانه چیا نیز به دلخواه به سالاد اضافه کنید. 
  • نکته: اگر وگن هستید از ماست گیاهی استفاده کنید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید