سالاد کاهو و فلفل دلمهای یک سالاد ساده، رنگارنگ و پر از مواد مغذی است. این سالاد با ترکیب برگهای تازه کاهو و برشهای باریک از فلفل دلمهای در رنگهای متنوع (قرمز، زرد، سبز یا نارنجی) تهیه میشود.
برای چاشنی، معمولاً از روغن زیتون، آبلیمو تازه، نمک، فلفل و گاهی کمی سرکه بالزامیک استفاده میشود. این سالاد به دلیل طعم ترد و عطر خاص فلفل دلمهای در کنار تازگی کاهو، گزینهای سالم و مناسب برای همراهی با غذاهای مختلف یا بهعنوان یک وعده سبک محسوب میشود.
طرز تهیه سالاد کاهو و فلفل دلمه
زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان آشپزی
0 دقیقه
زمان کلی
15 دقیقه
مواد لازم
- کاهو 1 لیوان
- گوجه فرنگی خام 0.5 عدد متوسط
- خیار 1 عدد متوسط
- فلفل دلمه ای خام 1 عدد متوسط
- کرفس خام 1 ساقه
- ماست نیم چرب 2.5 % 5 قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- پودر آویشن 0.5 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
سبزیجات را خرد کنید و ترکیب کنید و برگ یا ساقه کرفس خرد شده را نیز اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
-
برای سس میتوانید ماست، آب لیمو و فلفل سیاه و آویشن را ترکیب کنید و روی سالاد بریزید.
نکات
- نکته: میتوانید 2 قاشق مرباخوری دانه چیا نیز به دلخواه به سالاد اضافه کنید.
- نکته: اگر وگن هستید از ماست گیاهی استفاده کنید.