طرز تهیه سالاد کاهو و کرفس ذرت

سالاد کاهو، کرفس و ذرت یک سالاد سبک و خوشمزه است که با ترکیب برگ‌های تازه کاهو، ساقه‌های کرفس خردشده و دانه‌های ذرت  تهیه می‌شود. این سالاد به دلیل طعم شیرین ذرت و تردی کرفس، انتخابی دلچسب برای وعده‌های سبک یا پیش‌غذا است.

برای چاشنی، می‌توان از روغن زیتون، آب‌لیمو، نمک، فلفل و در صورت تمایل کمی ماست یا سس مایونز استفاده کرد. این سالاد سرشار از فیبر، ویتامین‌ها و مواد معدنی است و می‌تواند به‌عنوان یک گزینه سالم و مغذی در کنار غذاهای اصلی سرو شود.

 

طرز تهیه سالاد کاهو و کرفس ذرت

طرز تهیه سالاد کاهو و کرفس ذرت
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 0 دقیقه
زمان کلی 15 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 88 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • کاهو 1.5 لیوان خرد شده
  • کرفس خام 1 ساقه
  • گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
  • ذرت پخته 1 قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 0.5 قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. کاهو، ساقه کرفس، گوجه را خرد کنید و با ذرت پخته ترکیب کنید.

  2. برای طعم دار کردن سبزیجات میتوانید از ترکیب آبلیمو، روغن زیتون (دلخواه) و آویشن استفاده کنید. 

  3. میتوانید در صورت تمایل پیاز خرد شده نیز به ترکیب اضافه کنید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید