سالاد کلم بروکسل و فندق یک ترکیب خوشمزه و مغذی است که با کلم بروکسل خام یا کمی تفتدادهشده و فندق خردشده تهیه میشود. این سالاد به دلیل بافت ترد کلم بروکسل و طعم خوشایند و مغزی فندق، گزینهای خاص و دلچسب برای پیشغذا یا وعدههای سبک است.
برای چاشنی میتوان از ترکیب روغن زیتون، آبلیمو یا سرکه بالزامیک، نمک، فلفل و در صورت تمایل کمی عسل برای تعادل طعم استفاده کرد. این سالاد علاوه بر طعم بینظیر، سرشار از ویتامین C، فیبر و چربیهای سالم است و انتخابی عالی برای تقویت سیستم ایمنی و حفظ انرژی محسوب میشود.
طرز تهیه سالاد کلم بروکسل و فندق
مواد لازم
- کلم بروکسل خام 1 لیوان خرد شده
- فندق ( مغز ) 12 عدد متوسط
- سیر خام 1 حبه متوسط
- پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
- انار 4 قاشق غذاخوری
- کره 1 قاشق چایخوری
- روغن زیتون 2 قاشق مرباخوری
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
کلم بروکسل را شسته و خرد کنید , روی آنها نمک، فلفل و روغن زیتون بریزید.
-
کلمهای بروکسل را در فویل بگذارید و فویل را در سینی فر بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا نرم شوند.
-
پوست پرتقال را خلال خرد کنید و برای اینکه تلخی آن گرفته شود سه بار بجوشانید و آبکش کنید.
-
سیر را خرد کرده و در کره کمی تفت دهید.
-
کلمهای سرد شده را با سیر، پوست پرتقال، فندق، انار، نمک، فلفل و آب لیمو مخلوط کنید. نوش جان!
نکات
- نکته: اگر وگان هستید، به جای کره از روغن گیاهی یا کره گیاهی استفاده کنید.