طرز تهیه سالاد کلم بروکسل و فندق

سالاد کلم بروکسل و فندق یک ترکیب خوشمزه و مغذی است که با کلم بروکسل خام یا کمی تفت‌داده‌شده و فندق خردشده تهیه می‌شود. این سالاد به دلیل بافت ترد کلم بروکسل و طعم خوشایند و مغزی فندق، گزینه‌ای خاص و دلچسب برای پیش‌غذا یا وعده‌های سبک است.

برای چاشنی می‌توان از ترکیب روغن زیتون، آب‌لیمو یا سرکه بالزامیک، نمک، فلفل و در صورت تمایل کمی عسل برای تعادل طعم استفاده کرد. این سالاد علاوه بر طعم بی‌نظیر، سرشار از ویتامین C، فیبر و چربی‌های سالم است و انتخابی عالی برای تقویت سیستم ایمنی و حفظ انرژی محسوب می‌شود.

 

طرز تهیه سالاد کلم بروکسل و فندق

طرز تهیه سالاد کلم بروکسل و فندق
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 15 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 266 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • کلم بروکسل خام 1 لیوان خرد شده
  • فندق ( مغز ) 12 عدد متوسط
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
  • انار 4 قاشق غذاخوری
  • کره 1 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق مرباخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. کلم بروکسل را شسته و خرد کنید , روی آن­ها نمک، فلفل و روغن زیتون بریزید.

  2. کلم­‌های بروکسل را در فویل بگذارید و فویل را در سینی فر بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا نرم شوند.

  3. پوست پرتقال را خلال خرد کنید و برای اینکه تلخی آن گرفته شود سه بار بجوشانید و آبکش کنید.

  4. سیر را خرد کرده و در کره کمی تفت دهید.

  5. کلم‌های سرد شده را با سیر، پوست پرتقال، فندق، انار، نمک، فلفل و آب لیمو مخلوط کنید. نوش جان!

نکات

  • نکته: اگر وگان هستید، به جای کره از روغن گیاهی یا کره گیاهی استفاده کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید