طرز تهیه سالاد کلم بروکسل و فندق (لو کرب)

سالاد کلم بروکسل و فندق (لو کرب) یک گزینه سالم و کم‌کربوهیدرات است که با کلم بروکسل  گریل‌شده و فندق خردشده تهیه می‌شود. برای طعم‌دهی، از روغن زیتون، آب‌لیمو یا سرکه بالزامیک، نمک و فلفل استفاده می‌شود.

این سالاد به دلیل سرشار بودن از فیبر، ویتامین C و چربی‌های سالم موجود در فندق، یک انتخاب عالی برای رژیم‌های لو کرب است. بافت ترد کلم بروکسل و طعم مغزی فندق این سالاد را به یک گزینه خاص و مغذی برای وعده‌های سبک یا پیش‌غذا تبدیل می‌کند.

 

طرز تهیه سالاد کلم بروکسل و فندق (لو کرب)

طرز تهیه سالاد کلم بروکسل و فندق (لو کرب)
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 15 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 232 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • کلم بروکسل خام 1.5 لیوان خرد شده
  • فندق ( مغز ) 12 عدد متوسط
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
  • کره 1 قاشق مرباخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. کلم بروکسل را شسته و خرد کنید , روی آن­ها نمک، فلفل و روغن زیتون بریزید.

  2. کلم­‌های بروکسل را در فویل بگذارید و فویل را در سینی فر بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا نرم شوند.

  3. پوست پرتقال را خلال خرد کنید و برای اینکه تلخی آن گرفته شود سه بار بجوشانید و آبکش کنید.

  4. سیر را خرد کرده و در کره کمی تفت دهید.

  5. کلم‌های سرد شده را با سیر، پوست پرتقال، فندق، انار، نمک، فلفل و آب لیمو مخلوط کنید. نوش جان!

نکات

  • نکته: اگر وگان هستید، به جای کره از روغن گیاهی یا کره گیاهی استفاده کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید