سالاد کلم بروکسل و فندق (لو کرب) یک گزینه سالم و کمکربوهیدرات است که با کلم بروکسل گریلشده و فندق خردشده تهیه میشود. برای طعمدهی، از روغن زیتون، آبلیمو یا سرکه بالزامیک، نمک و فلفل استفاده میشود.
این سالاد به دلیل سرشار بودن از فیبر، ویتامین C و چربیهای سالم موجود در فندق، یک انتخاب عالی برای رژیمهای لو کرب است. بافت ترد کلم بروکسل و طعم مغزی فندق این سالاد را به یک گزینه خاص و مغذی برای وعدههای سبک یا پیشغذا تبدیل میکند.
طرز تهیه سالاد کلم بروکسل و فندق (لو کرب)
مواد لازم
- کلم بروکسل خام 1.5 لیوان خرد شده
- فندق ( مغز ) 12 عدد متوسط
- سیر خام 1 حبه متوسط
- پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
- کره 1 قاشق مرباخوری
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
کلم بروکسل را شسته و خرد کنید , روی آنها نمک، فلفل و روغن زیتون بریزید.
-
کلمهای بروکسل را در فویل بگذارید و فویل را در سینی فر بگذارید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا نرم شوند.
-
پوست پرتقال را خلال خرد کنید و برای اینکه تلخی آن گرفته شود سه بار بجوشانید و آبکش کنید.
-
سیر را خرد کرده و در کره کمی تفت دهید.
-
کلمهای سرد شده را با سیر، پوست پرتقال، فندق، انار، نمک، فلفل و آب لیمو مخلوط کنید. نوش جان!
نکات
- نکته: اگر وگان هستید، به جای کره از روغن گیاهی یا کره گیاهی استفاده کنید.