طرز تهیه سالاد کینوا وحبوبات

سالاد کینوا و حبوبات یک گزینه سالم، مغذی و خوشمزه است که ترکیبی از پروتئین گیاهی، فیبر و ویتامین‌ها را به همراه دارد. این سالاد مناسب افرادی است که به دنبال یک وعده سبک اما کامل هستند. علاوه بر این، کینوا به‌عنوان یک غله کامل شناخته می‌شود که دارای تمام اسیدهای آمینه ضروری است و به همین دلیل می‌تواند جایگزین خوبی برای پروتئین‌های حیوانی باشد. حبوبات نیز به دلیل غنی بودن از پروتئین گیاهی و فیبر، در این سالاد به سلامت گوارش کمک می‌کنند. این سالاد علاوه بر طعم خوشمزه، به راحتی قابل تهیه است و می‌توانید آن را با انواع سبزیجات تازه و چاشنی‌های مختلف تزیین کنید.

 

طرز تهیه سالاد کینوا وحبوبات

طرز تهیه سالاد کینوا وحبوبات
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 15 دقیقه
زمان کلی 30 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 891 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • کینوا پخته 0.5 لیوان
  • عدس خام 0.5 لیوان
  • نخود خام 0.5 لیوان
  • گوجه گیلاسی 10 عدد متوسط
  • خیار 3 عدد متوسط
  • پیازچه خام 3 عدد متوسط
  • شوید تازه 0.5 لیوان
  • ارده 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری خام
  • ماست ایسلندی 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. کینوا، نخود و عدس را با آب گرم بشویید و با ۱ بند انگشت آب بگذارید که بپزد. صبر کنید تا آب آن خشک شده و کینوا و حبوبات نرم شود (۱۰ تا ۱۵ دقیقه).

  2. کلم بروکلی خام را به تیکه های کوچک برش دهید و بپزید و صبرکنید تا خنک شود.

  3. پیازچه، خیار،گوجه گیلاسی،  زیتون و شوید را به صورتی نگینی درشت  خرد کنید. سپس با کینوا پخته سرد شده و حبوبات پخته مخلوط نمایید.

  4. برای تهییه سس این سالاد نیز، مقداری شوید، ارده، سیر، ماست یونانی و لیمو ترش را در مخلوط کن ریخته تا به شکل سس دراید.

  5. در پایان به سالاد سس تهیه شده را اضافه کنید، نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید