ساندویچ تخممرغ با باگت یک انتخاب ساده، سریع و مغذی برای وعدههای غذایی است. این ساندویچ با تخممرغ آبپز خردشده که با سس مایونز، خردل و ادویههای دلخواه مانند نمک، فلفل و پاپریکا ترکیب شده، تهیه میشود. مواد آمادهشده داخل نان باگت قرار میگیرد و میتوان برای طعم و بافت بهتر، از برگهای تازه کاهو، برشهای گوجهفرنگی یا خیارشور نیز استفاده کرد. این ساندویچ به دلیل پروتئین بالا و طعم دلپذیرش، گزینهای مناسب برای یک میانوعده سریع یا ناهار سبک است.
طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ با باگت
زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان آشپزی
10 دقیقه
زمان کلی
20 دقیقه
مواد لازم
- تخم مرغ آبپز 2 عدد متوسط
- نان باگت ( ساندویچی ) 1 عدد متوسط
- گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
- خیار شور 2 عدد متوسط
- کاهو 1 لیوان خرد شده
- پیاز خام 0.5 عدد کوچک
- جعفری خام 2 قاشق غذاخوری خرد شده
- سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
برای تهیه این ساندویج میتوانید تخم مرغ را آبپز کنید و به روش دلخواه برش بزنید. تخم مرغ ها را داخل نان باگت قرار دهید و گوجه خرد شده، خیار شور و کاهو را نیز اضافه کنید.
-
میتوانید به دلخواه از ترکیب پیاز و جعفری خرد شده و سس گوجه نیز برای طعم بهتر ساندویچ استفاده کنید.
نکات
- نکته: میتوانید از نان باگت کوچک هم استفاده کنید و ساندویج کوچک تهیه کنید.