طرز تهیه ساندویچ ریحان و گوجه

ساندویچ ریحان و گوجه یک انتخاب سبک و خوش‌طعم با عطر و طعم مدیترانه‌ای است. این ساندویچ با برش‌های تازه گوجه‌فرنگی، برگ‌های معطر ریحان و لایه‌ای از پنیر موزارلا تهیه می‌شود. مواد داخل نان تست یا باگت قرار می‌گیرند و با کمی روغن زیتون فرابکر، نمک، فلفل و در صورت تمایل سرکه بالزامیک طعم‌دار می‌شوند. این ترکیب ساده و مغذی، به دلیل استفاده از مواد تازه، انتخابی مناسب برای وعده‌های سبک یا پیش‌غذا است. همچنین می‌توان آن را برای طعمی گرم‌تر، در فر یا ساندویچ‌ساز گرم کرد.

 

طرز تهیه ساندویچ ریحان و گوجه

طرز تهیه ساندویچ ریحان و گوجه
زمان آماده سازی 5 دقیقه
زمان آشپزی 10 دقیقه
زمان کلی 15 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی صبحانه
کالری 352 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • نان تست جو 2 برش
  • پنیر فتا 2 قوطی کبریت
  • ریحان خام 15 برگ
  • گوجه فرنگی خام 1.5 عدد متوسط
  • آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. پنیر را بر روی یک برش نان بمالید.

  2. گوجه را  به صورت حلقه ای برش بزنید.

  3. کمی آب لیمو ترش (یا یالزامیک) و فلفل را در یک ظرف بریزید  و برگ ریحان و  گوجه را  در ان بریزید و به هم بزنید تا طعم بگیرند.

  4. آب لیمو ترش اضافی در ظرف را کنار بگذارید و ریحان و گوجه طعم دار شده را بر روی پنیر قرار دهید.

  5. ساندویچ شما آماده است. نوش جان!

نکات

  • نکته: اگر وگن هستید از پنیر سویا استفاده کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید