طرز تهیه ساندویچ ریحان و گوجه
زمان آماده سازی
5 دقیقه
زمان آشپزی
10 دقیقه
زمان کلی
15 دقیقه
مواد لازم
- نان تست جو 2 برش
- پنیر فتا 2 قوطی کبریت
- ریحان خام 15 برگ
- گوجه فرنگی خام 1.5 عدد متوسط
- آب لیمو ترش 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
پنیر را بر روی یک برش نان بمالید.
-
گوجه را به صورت حلقه ای برش بزنید.
-
کمی آب لیمو ترش (یا یالزامیک) و فلفل را در یک ظرف بریزید و برگ ریحان و گوجه را در ان بریزید و به هم بزنید تا طعم بگیرند.
-
آب لیمو ترش اضافی در ظرف را کنار بگذارید و ریحان و گوجه طعم دار شده را بر روی پنیر قرار دهید.
-
ساندویچ شما آماده است. نوش جان!
نکات
- نکته: اگر وگن هستید از پنیر سویا استفاده کنید.