طرز تهیه ساندویچ سینه بوقلمون

ساندویچ سینه بوقلمون یک گزینه خوشمزه و مغذی است که می‌تواند برای وعده‌های ناهار یا شام سبک مناسب باشد. این ساندویچ با برش‌های نازک از سینه بوقلمون پخته یا گریل‌شده تهیه می‌شود و در کنار موادی مانند برگ کاهو، گوجه‌فرنگی، خیارشور و پنیر قرار می‌گیرد. مواد داخل نان دلخواه (تست، باگت یا نان سبوس‌دار) چیده می‌شوند و در صورت تمایل می‌توان آن را برای طعمی گرم‌تر و تردتر، روی گریل یا داخل ساندویچ‌ساز قرار داد.

 

طرز تهیه ساندویچ سینه بوقلمون

طرز تهیه ساندویچ سینه بوقلمون
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 20 دقیقه
زمان کلی 30 دقیقه
روش آشپزی آمریکایی
وعده غذایی ناهار
کالری 604 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سینه بوقلمون ، خام 120 گرم
  • نان تست جو 4 برش
  • گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
  • خیار شور 2 عدد متوسط
  • سیر خام 1.5 حبه متوسط
  • ریحان خام 0.5 لیوان خرد شده
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری
  • سس خردل 0.5 قاشق غذاخوری
  • سس ایتالیایی کم چرب 0.5 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق مرباخوری

دستورالعمل ها

  1. سینه بوقلمون را به صورت استیکی برش بزنید.

  2. سپس آن را با ادویه و سیر رنده‌شده مزه‌دار کنید و در روغن سرخ کنید.

  3. سس خردل و سس ایتالیایی را با هم مخلوط کنید.

  4. نان را از وسط برش بزنید سپس خیارشور، گوجه، ریحان و بوقلمون را وسط نان بگذارید و در آخر سس را روی مواد بریزید. ساندویچ شما آماده است،‌ نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید