ساندویچ سینه بوقلمون یک گزینه خوشمزه و مغذی است که میتواند برای وعدههای ناهار یا شام سبک مناسب باشد. این ساندویچ با برشهای نازک از سینه بوقلمون پخته یا گریلشده تهیه میشود و در کنار موادی مانند برگ کاهو، گوجهفرنگی، خیارشور و پنیر قرار میگیرد. مواد داخل نان دلخواه (تست، باگت یا نان سبوسدار) چیده میشوند و در صورت تمایل میتوان آن را برای طعمی گرمتر و تردتر، روی گریل یا داخل ساندویچساز قرار داد.
طرز تهیه ساندویچ سینه بوقلمون
زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان آشپزی
20 دقیقه
زمان کلی
30 دقیقه
مواد لازم
- سینه بوقلمون ، خام 120 گرم
- نان تست جو 4 برش
- گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
- خیار شور 2 عدد متوسط
- سیر خام 1.5 حبه متوسط
- ریحان خام 0.5 لیوان خرد شده
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری
- سس خردل 0.5 قاشق غذاخوری
- سس ایتالیایی کم چرب 0.5 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 2 قاشق مرباخوری
دستورالعمل ها
-
سینه بوقلمون را به صورت استیکی برش بزنید.
-
سپس آن را با ادویه و سیر رندهشده مزهدار کنید و در روغن سرخ کنید.
-
سس خردل و سس ایتالیایی را با هم مخلوط کنید.
-
نان را از وسط برش بزنید سپس خیارشور، گوجه، ریحان و بوقلمون را وسط نان بگذارید و در آخر سس را روی مواد بریزید. ساندویچ شما آماده است، نوش جان!