طرز تهیه ساندویچ شاورما مرغ

ساندویچ شاورما مرغ یک غذای خوشمزه و محبوب خاورمیانه‌ای است که با تکه‌های مرغ مزه‌دارشده تهیه می‌شود. مرغ‌ها معمولاً با ترکیبی از ادویه‌های معطر مانند زیره، پاپریکا، زردچوبه، دارچین، سیر و آب‌لیمو طعم‌دار شده و به آرامی گریل یا سرخ می‌شوند. این مرغ آبدار در نان پیتا یا لواش پیچیده می‌شود و با موادی مانند کاهو، گوجه‌فرنگی، خیارشور و پیاز سرو می‌گردد. برای تکمیل طعم، سس‌هایی مانند طحینه، سس سیر یا ماست به آن اضافه می‌شود. این ساندویچ خوش‌طعم و پرادویه، انتخابی عالی برای یک وعده سریع و لذیذ است.

 

طرز تهیه ساندویچ شاورما مرغ

طرز تهیه ساندویچ شاورما مرغ
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی عربی
وعده غذایی ناهار
کالری 660 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • نان پیتا سبوس دار 1 عدد
  • سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 130 گرم
  • ماست یونانی کم چرب 5 قاشق غذاخوری
  • کاهو 1 لیوان خرد شده
  • گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • تخم گشنیز 0.3 قاشق مرباخوری
  • ارده 1 قاشق غذاخوری
  • زیره سبز 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز هندی 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • لیمو ترش 1 عدد
  • روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. مرغ را خرد کنید.

  2. داخل یک کاسه سینه مرغ را همراه روغن زیتون، آب لیمو، 2.5 قاشق غذاخوری ماست، نمک و فلفل، سیر خرد شده، زیره و تخم گشنیز به خوبی مخلوط کنید تا مواد جذب مرغ شوند. سپس ظرف را یک ساعت در یخچال قرار دهید.

  3. برای تهیه سس شاورما، 2.5 قاشق ماست چکیده و ارده، لیمو ترش و فلفل سیاه را مخلوط کنید.

  4. مرغ را از یخچال بیرون آورده و با کره داخل یک تابه نسوز تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

  5. نان پیتا را پهن کنید و روی آن کاهو، گوجه و مرغ قرار دهید و سپس و روی آن سس بریزید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید