ساندویچ شاورما مرغ یک غذای خوشمزه و محبوب خاورمیانهای است که با تکههای مرغ مزهدارشده تهیه میشود. مرغها معمولاً با ترکیبی از ادویههای معطر مانند زیره، پاپریکا، زردچوبه، دارچین، سیر و آبلیمو طعمدار شده و به آرامی گریل یا سرخ میشوند. این مرغ آبدار در نان پیتا یا لواش پیچیده میشود و با موادی مانند کاهو، گوجهفرنگی، خیارشور و پیاز سرو میگردد. برای تکمیل طعم، سسهایی مانند طحینه، سس سیر یا ماست به آن اضافه میشود. این ساندویچ خوشطعم و پرادویه، انتخابی عالی برای یک وعده سریع و لذیذ است.
طرز تهیه ساندویچ شاورما مرغ
مواد لازم
- نان پیتا سبوس دار 1 عدد
- سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 130 گرم
- ماست یونانی کم چرب 5 قاشق غذاخوری
- کاهو 1 لیوان خرد شده
- گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
- سیر خام 1 حبه متوسط
- تخم گشنیز 0.3 قاشق مرباخوری
- ارده 1 قاشق غذاخوری
- زیره سبز 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز هندی 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- لیمو ترش 1 عدد
- روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
مرغ را خرد کنید.
-
داخل یک کاسه سینه مرغ را همراه روغن زیتون، آب لیمو، 2.5 قاشق غذاخوری ماست، نمک و فلفل، سیر خرد شده، زیره و تخم گشنیز به خوبی مخلوط کنید تا مواد جذب مرغ شوند. سپس ظرف را یک ساعت در یخچال قرار دهید.
-
برای تهیه سس شاورما، 2.5 قاشق ماست چکیده و ارده، لیمو ترش و فلفل سیاه را مخلوط کنید.
-
مرغ را از یخچال بیرون آورده و با کره داخل یک تابه نسوز تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
-
نان پیتا را پهن کنید و روی آن کاهو، گوجه و مرغ قرار دهید و سپس و روی آن سس بریزید.