طرز تهیه ساندویچ نعنا و گوجه (لو کرب)

ساندویچ نعنا و گوجه (لو کرب) یک گزینه سبک و سالم برای افرادی است که رژیم کم‌کربوهیدرات دارند. در این نسخه، از نان معمولی استفاده نمی‌شود. برش‌های گوجه‌فرنگی تازه و برگ‌های معطر نعنا به همراه کمی پنیر موزارلا یا فتا، با چند قطره روغن زیتون، نمک و فلفل طعم‌دار می‌شوند. این ساندویچ تازه و کم‌ کربوهیدرات، انتخابی مناسب برای یک وعده سبک و مغذی با طعم طبیعی و دلچسب است.

 

طرز تهیه ساندویچ نعنا و گوجه (لو کرب)

طرز تهیه ساندویچ نعنا و گوجه (لو کرب)
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 0 دقیقه
زمان کلی 10 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی صبحانه
کالری 414 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • پنیر موزارلا 80 گرم
  • گوجه فرنگی خام 1 عدد بزرگ
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • نعنا تازه 12 برگ
  • سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. گوجه را به صورت حلقه های بزرگ برش بزنید و با سرکه بالزامیک، روغن زیتون و فلفل طعم دار کنید.

  2. دو حلقه گوجه را روی هم گذاشته و روی آن برگ نعنا بگذارید.

  3. پنیر را به صورت حلقه ای یا رنده  شده بر روی نعنا بگذارید. ساندویچ کتو شما آماده است. نوش جان!

نکات

  • نکته: میتوانید برای طعم دهی به پنیر،  مقداری بسیار کمی پیازچه یا جعفری خرد شده و آویشن نیز روی آن بریزید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید