ساندویچ همبرگر خانگی با سویا یک گزینه سالمتر و مناسب برای کسانی است که میخواهند مصرف گوشت خود را کاهش دهند. برای تهیه این برگر، دانههای سویای خیسخورده و آبکششده با موادی مانند پیاز رندهشده، پودر سیر، پودر پاپریکا، نمک، فلفل و کمی آرد یا تخممرغ برای انسجام مخلوط میشوند. مواد به شکل کتلت درآمده و در ماهیتابه با کمی روغن سرخ میشوند. برگر آماده درون نان قرار گرفته و با برگ کاهو، گوجهفرنگی، خیارشور و سسهای دلخواه مانند مایونز یا کچاپ سرو میشود. این ساندویچ سبک و مقوی، انتخابی عالی برای یک وعده غذایی سالم و خوشطعم است.
طرز تهیه ساندویچ همبرگر خانگی با سویا
مواد لازم
- گوشت گاو ، چرخکرده ، کم چرب ، خام 100 گرم
- نان همبرگر 1 عدد متوسط
- سویا پخته 2 قاشق غذاخوری
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
- جعفری خام 1 قاشق غذاخوری
- خیار شور 2 عدد متوسط
- سس مایونز کم چرب 0.5 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را رنده کنید و به همراه سویا که از قبل خیس کردهاید با گوشت، نمک و فلفل در مخلوط کن بریزید و به خوبی مخلوط کنید.
-
سپس ترکیب به دست آمده را به دایرههای مساوی تقسیم کنید و به شکل همبرگر در بیاورید. توجه داشته باشید اندازه و ضخامت همبرگر به نان و سلیقهی شما بر میگردد، اما همبرگرهای کوچکتر و نازکتر، راحتتر مغزپخت میشوند. همچنین مراقب باشید که زیادی هم نازک نباشد که موقع پخت خشک نشود. سپس روی زغال یا تابه با روغن داغ سرخ کنید.
-
برای سس، پیاز و خیارشور را رنده کنید و با جعفری خردشده و نمک و فلفل و لیموترش سس را مزه دار کنید.
-
وقتی همبرگر پخت، ساندویچ را با گوجه، خیارشور و کاهو و یا هر سبزی دلخواه پر کنید. سس را بر روی همبرگر بریزید. نوش جان!
نکات
- نکته: شما میتوانید سس را به سلیقهی خود انتخاب کنید.
- نکته: سویا را برای اینکه گوشت جمع نشود به آن اضافه میکنیم. در صورت دلخواه میتوانید با ۴ قاشق پودر سوخاری جایگزین کنید.