طرز تهیه ساندویچ هوموس و آووکادو

ساندویچ هوموس و آووکادو یک گزینه سالم و خوشمزه است که به‌راحتی تهیه می‌شود و سرشار از مواد مغذی است. این ساندویچ از لایه‌ای از هوموس (نخود پخته و له‌شده با ارده، آب‌لیمو و سیر) به‌همراه آووکادوی له‌شده یا برش‌خورده تشکیل می‌شود. این مواد داخل نان تست یا نان سبوس‌دار قرار گرفته و با افزودن موادی مانند برگ کاهو، گوجه‌فرنگی و جوانه‌ها، طعم و بافت آن تکمیل می‌شود. روغن زیتون و ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل و پاپریکا می‌توانند به طعم بهتر کمک کنند. این ساندویچ گیاهی و مقوی، انتخابی عالی برای وعده‌های سبک یا میان‌وعده است.

 

طرز تهیه ساندویچ هوموس و آووکادو

طرز تهیه ساندویچ هوموس و آووکادو
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 0 دقیقه
زمان کلی 30 دقیقه
روش آشپزی عربی
وعده غذایی شام
کالری 521 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • نان تست جو 2 برش
  • آووکادو 4 برش متوسط
  • گوجه فرنگی خام 1 عدد متوسط
  • ارده 1 قاشق غذاخوری
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • نخود پخته 70 گرم
  • ریحان خام 10 برگ
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. برای درست کردن هوموس نخود پخته، سیر، روغن، ارده، نمک، فلفل و لیمو ترش را در مخلوط کن بریزید تا مایع یکدستی شود.

  2. گوجه و آووکادو را برش بزنید. هوموس را روی نان بمالید و برش‌های گوجه، آووکادو و ریحان را روی 1 برش از نان بگذارید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید