ساندویچ گوشت و قارچ یک گزینه خوشمزه و مقوی است که ترکیبی از گوشت گریلشده یا سرخشده و قارچ تازه تفتدادهشده را ارائه میدهد. گوشت (معمولاً گوشت گوساله یا فیله مرغ) به همراه قارچ با کمی روغن، سیر، نمک، فلفل و ادویههای دلخواه طعمدار میشود. این مواد گرم و آبدار در نان باگت یا نان تست قرار میگیرند و میتوان با پنیر ذوبشده، سبزیجات تازه مانند کاهو و گوجهفرنگی، یا حتی سسهای دلخواه مانند مایونز و خردل آن را کاملتر کرد. این ساندویچ گرم و لذیذ، انتخابی عالی برای یک وعده سریع و رضایتبخش است.
طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ
مواد لازم
- نان باگت ( ساندویچی ) 1 عدد متوسط
- راسته گوساله ، بدون چربی ، خام 110 گرم
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- قارچ خام 10 عدد متوسط
- ریحان خام 0.5 لیوان خرد شده
- سس خردل کم چرب 1 قاشق غذاخوری
- سس مایونز کم چرب 1 قاشق غذاخوری
- کره 1 قاشق چایخوری
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 2.5 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را خلالی کنید و با کمی روغن تفت دهید.
-
گوشت را به صورت نوارهای نازک برش بزنید و به همراه فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. روی مواد مقداری آب بریزید و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.
-
قارچ را حلقه حلقه کنید و با کمی کره تفت دهید.
-
برای تهیه سس، مایونز، سس خردل، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید.
-
نان را از وسط برش زده و مقداری ریحان، گوشت و قارچ در وسط ساندویچ بگذارید و روی آن سس بریزید. ساندویچ شما آماده است، نوش جان!