طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ

ساندویچ گوشت و قارچ یک گزینه خوشمزه و مقوی است که ترکیبی از گوشت گریل‌شده یا سرخ‌شده و قارچ تازه تفت‌داده‌شده را ارائه می‌دهد. گوشت (معمولاً گوشت گوساله یا فیله مرغ) به همراه قارچ با کمی روغن، سیر، نمک، فلفل و ادویه‌های دلخواه طعم‌دار می‌شود. این مواد گرم و آبدار در نان باگت یا نان تست قرار می‌گیرند و می‌توان با پنیر ذوب‌شده، سبزیجات تازه مانند کاهو و گوجه‌فرنگی، یا حتی سس‌های دلخواه مانند مایونز و خردل آن را کامل‌تر کرد. این ساندویچ گرم و لذیذ، انتخابی عالی برای یک وعده سریع و رضایت‌بخش است.

 

طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ

طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 45 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 1305 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • نان باگت ( ساندویچی ) 1 عدد متوسط
  • راسته گوساله ، بدون چربی ، خام 110 گرم
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • قارچ خام 10 عدد متوسط
  • ریحان خام 0.5 لیوان خرد شده
  • سس خردل کم چرب 1 قاشق غذاخوری
  • سس مایونز کم چرب 1 قاشق غذاخوری
  • کره 1 قاشق چایخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2.5 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را خلالی کنید و با کمی روغن تفت دهید.

  2. گوشت را به صورت نوارهای نازک برش بزنید و به همراه فلفل سیاه به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. روی مواد مقداری آب بریزید و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه بپزد.

  3. قارچ را حلقه حلقه کنید و با کمی کره تفت دهید.

  4. برای تهیه سس، مایونز، سس خردل، نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید.

  5. نان را از وسط برش زده و مقداری ریحان، گوشت و قارچ در وسط ساندویچ بگذارید و روی آن سس بریزید. ساندویچ شما آماده است، نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید