طرز تهیه سوسیس بندری

سوسیس بندری یک غذای تند و خوش‌طعم ایرانی است که با سوسیس، پیاز، سیب‌زمینی، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌های مختلف تهیه می‌شود. پیازها در روغن سرخ شده و سپس سوسیس‌های خردشده به آن اضافه می‌شوند. ترکیب با رب گوجه‌فرنگی، فلفل قرمز، زردچوبه و در صورت تمایل کمی سیر و آبلیمو طعمی جذاب و خاص به این غذا می‌دهد. معمولاً با نان تازه و ترشی سرو می‌شود و به دلیل طعم تند و عطر دلپذیرش بسیار محبوب است.

 

طرز تهیه سوسیس بندری

طرز تهیه سوسیس بندری
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان آشپزی 20 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 769 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سوسیس گوشت 150 گرم
  • سیب زمینی خام 1 عدد متوسط
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز هندی 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. سیب زمینی‌ها را درشت خرد کنید و 15 دقیقه با مقداری آب بپزید و سپس آب‌کش کنید.

  2. سپس پیاز‌ها را داخل روغن تفت دهید. بعد از کمی تفت دادن زردچوبه را به آن اضافه کنید. حالا سوسیس‌های خرد شده را داخل پیاز تفت داده شده بریزید و با هم تفت دهید.

  3. در حین تفت سوسیس، رب گوجه فرنگی، سس کچاپ، سیب‌زمینی پخته شده و مقداری نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا مواد سرخ شوند.

  4. بعد از ۱۰ دقیقه غذای شما آماده است. نوش جان!

نکات

  • نکته: سوسیس بندری جزو غذاهای تند محسوب می‌شود. شما به سلیقه خود فلفل را به غذا اضافه کنید!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید