طرز تهیه سوفله سیب زمینی و اسفناج

سوفله سیب‌زمینی و اسفناج یک غذای خوش‌طعم و مغذی است که از لایه‌های سیب‌زمینی پخته‌شده، اسفناج تفت‌داده، پنیر و مخلوطی از تخم‌مرغ و شیر یا خامه تهیه می‌شود. سیب‌زمینی‌های ورقه‌شده و اسفناج در قالب چیده شده و با مخلوط خامه و تخم‌مرغ پوشانده می‌شوند. سپس پنیر روی مواد ریخته شده و در فر پخته می‌شود تا سطح آن طلایی و بافت سوفله نرم و یکدست شود. این غذا به‌عنوان پیش‌غذا یا وعده‌ای سبک، همراه با سالاد سرو می‌شود.

 

طرز تهیه سوفله سیب زمینی و اسفناج

طرز تهیه سوفله سیب زمینی و اسفناج
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 844 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سیب زمینی خام 1 عدد متوسط
  • شیر 1.5 % چرب 1.5 فنجان
  • اسفناج خام 4 لیوان
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • تخم مرغ خام 2 عدد متوسط
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را با سیر کمی تفت دهید و اسفناج را به آن اضافه کنید تا کمی بپزد. در این حین سیب زمینی آبپز شده را با رنده درشت، رنده کنید.

  2. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و شیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

  3. پس از اینکه پیاز و اسفناج پخته شد، ترکیب اسفناج و پیاز را در بشقاب بگذارید و اسفناج ها را با چاقو کمی برش بزنید و خرد کنید.

  4. سپس اسفناج و پیاز را به سیب زمینی رنده شده اضافه کنید. مخلوط را با دست به خوبی ورز دهید و هم بزنید.

  5. ترکیب بدست آمده را در ظرفی که لبه های آن ارتفاع دارد بریزید و وسط آن را باز بگذارید و ترکیب شیر و تخم مرغ را که از قبل آماده کرده اید به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

  6. بخشی از مخلوط را داخل ظرف مناسب ریخته و آن را 10 دقیقه در فر که از قبل در دمای 190 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا بپزد. نوش جان!  

نکات

  • نکته: برای کاهش چربی و روغن غذا میتوانید در مرحله اول برای نرم کردن پیاز از آب بجای روغن استفاده کنید. کمی آب در قابلمه بریزید و سپس پیاز ها را اضافه کنید. بعد  از 1-2 دقیقه اسفناج هارا نیز اضافه کنید.
  • نکته : در صورتی که به فر دسترسی ندارید، میتوانید ترکیب سوفله را داخل ماهیتابه چدنی ریخته و روی گاز بگذارید تا بپزد.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید