طرز تهیه سوفله کدو و اسفناج
مواد لازم
- کدو سبز خام 5 عدد متوسط
- اسفناج خام 3 لیوان خرد شده
- شیر 3.25 % چرب 1.5 فنجان
- تخم مرغ خام 2 عدد
- پنیر پیتزا رنده شده 4 قاشق غذاخوری
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- سیر خام 1 حبه متوسط
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- کره 1.5 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز و سیر را با کره کمی تفت دهید و اسفناج را به آن اضافه کنید تا کمی بپزد.
-
در این حین کدو نیم پز شده را با رنده درشت، رنده کنید.
-
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و شیر، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
-
پس از اینکه پیاز و اسفناج پخته شد، ترکیب اسفناج و پیاز را در بشقاب بگذارید و اسفناج ها را با چاقو کمی برش بزنید و خرد کنید. سپس اسفناج و پیاز را به کدو رنده شده اضافه کنید.
-
مخلوط را با دست به خوبی ورز دهید و هم بزنید. ترکیب بدست آمده را در ظرفی که ارتفاع دارد بریزید و وسط آن را باز بگذارید و ترکیب شیر و تخم مرغ را که از قبل آماده کرده اید به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
-
بخشی از ترکیب نهاییی را داخل ظرف مناسب ریخته (ظرف را با مقداری کره چرب کنید) و آن را 10 دقیقه در فر که از قبل در دمای 190 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا بپزد.
-
در مرحله پایانی پخت، پنیر پیتزا را روی سوفله ریخته و صبر کنید تا پنیر ذوب شود. نوش جان!
نکات
- نکته : در صورتی که به فر دسترسی ندارید، میتوانید ترکیب سوفله را داخل ماهیتابه چودنی (که با کره چرب شده است) ریخته و روی گاز بگذارید تا بپزد.