طرز تهیه سوپ تره فرنگی
زمان آماده سازی
10 دقیقه
زمان آشپزی
20 دقیقه
زمان کلی
30 دقیقه
مواد لازم
- تره فرنگی خام 3 لیوان خرد شده
- آرد گندم کامل 1 قاشق غذاخوری
- شیر 1.5 % چرب 1.5 فنجان
- خامه با غلظت متوسط 1 قاشق غذاخوری
- آب مرغ 1 لیوان
- روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
آرد را با کمی روغن تفت دهید و بعد شیر، فلفل و نمک را داخل آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود.
-
تره فرنگیها را بشویید و قسمت سبز آن را خارج کنید و بقیه قسمتهایش را به قطعات کوچکتر خرد کنید. سپس تره فرنگیها را با ۲ پیمانه آب و آب مرغ به مدت نیم ساعت بپزید.
-
بعد از نیم ساعت تره فرنگیها را داخل غذا ساز بریزید و کاملا له کنید تا به شکل پوره در بیاید و بعد داخل قابلمه برگردانید.
-
در این مرحله مخلوط آرد و شیر را اضافه کنید، نیم ساعت بپزید. سپس شعله را خاموش کنید و خامه را اضافه کنید.
-
سوپ شما اماده است .نوش جان!
نکات
- در صورتی که گیاهخوار هستید، میتوانید آب مرغ را حذف کنید.