طرز تهیه سوپ تره فرنگی

سوپ تره‌فرنگی یک غذای سبک، خوشمزه و مغذی است که به‌عنوان پیش‌غذا یا یک وعده سبک سرو می‌شود. این سوپ از ترکیب اصلی تره‌فرنگی، سیب‌زمینی و آب مرغ یا سبزیجات تهیه می‌شود.

سوپ تره‌فرنگی بافتی نرم و طعمی ملایم دارد و معمولاً با نان تازه یا تست‌شده سرو می‌شود. این سوپ به‌دلیل وجود مواد ساده و سالم، گزینه‌ای عالی برای یک غذای مقوی و آسان است.

 

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 20 دقیقه
زمان کلی 30 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 578 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • تره فرنگی خام 3 لیوان خرد شده
  • آرد گندم کامل 1 قاشق غذاخوری
  • شیر 1.5 % چرب 1.5 فنجان
  • خامه با غلظت متوسط 1 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ 1 لیوان
  • روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. آرد را با کمی روغن تفت دهید و بعد شیر، فلفل و نمک را داخل آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

  2. تره فرنگی‌ها را بشویید و قسمت سبز آن را خارج کنید و بقیه قسمت‌هایش را به قطعات کوچکتر خرد کنید. سپس تره فرنگی‌ها را با ۲ پیمانه آب و آب مرغ به مدت نیم ساعت بپزید.

  3. بعد از نیم ساعت تره فرنگی‌ها را داخل غذا ساز بریزید و کاملا له کنید تا به شکل پوره در بیاید و بعد داخل قابلمه برگردانید.

  4. در این مرحله مخلوط آرد و شیر را اضافه کنید، نیم ساعت بپزید. سپس شعله را خاموش کنید و خامه را اضافه کنید.

  5. سوپ شما اماده است .نوش جان!

نکات

  • در صورتی که گیاهخوار هستید، میتوانید آب مرغ را حذف کنید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید