طرز تهیه سوپ جو و قارچ

سوپ جو و قارچ یک غذای خوشمزه و مقوی است که به‌عنوان پیش‌غذا یا وعده‌ای سبک سرو می‌شود. این سوپ از ترکیب جو، قارچ و سبزیجات تهیه شده و بافتی غلیظ و خامه‌ای دارد.

در صورت تمایل، کمی شیر یا خامه به سوپ اضافه می‌شود تا بافتی خامه‌ای پیدا کند. ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل و کمی آویشن برای طعم‌دهی استفاده می‌شوند. این سوپ با سبزیجاتی مانند هویج یا جعفری تازه نیز قابل غنی‌تر شدن است و معمولاً با نان گرم سرو می‌شود. سوپ جو و قارچ یک غذای مناسب برای روزهای سرد و همچنین انتخابی سالم و انرژی‌بخش است.

 

طرز تهیه سوپ جو و قارچ

طرز تهیه سوپ جو و قارچ
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 90 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 576 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • جو پخته 1 لیوان
  • سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 90 گرم
  • شیر 1.5 % چرب 1 لیوان
  • پیاز خام 1 عدد کوچک
  • هویج خام 1 عدد متوسط
  • قارچ خام 5 عدد متوسط
  • جعفری خام 2 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. جو را از شب قبل خیس کرده و چند بار آبش را عوض کنید.

  2. پیاز و هویج را با رنده ی درشت رنده کرده و با مرغ و جو مخلوط کنید.

  3. شیر و ادویه را به غذا اضافه کرده و اجازه دهید که کل مواد با هم بپزد.

  4. توجه داشته باشید که تا جوش آمدن باید مداوم هم زده شود تا شیر بریده نشود، بعد از جوش آمدن احتیاج به همزدن ندارد، و بگذارید با شعله کم بپزد.

  5. قارچ را ورقه ای خورد کرده و با کمی روغن تفت دهید و به سوپ اضافه کنید.

  6. بعد از پخت مواد جعفری و نمک و فلفل را اضافه کنید و اجازه دهید غذا مزه بگیرد.

  7. در آخر در صورت تمایل لیمو ترش به غذا اضافه کنید، نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید