طرز تهیه سوپ سبزیجات

سوپ سبزیجات یک غذای سالم، سبک و خوش‌طعم است که از انواع سبزیجات تازه و رنگارنگ تهیه می‌شود و گزینه‌ای عالی برای پیش‌غذا یا یک وعده غذایی کم‌کالری و مغذی به شمار می‌رود.

این سوپ بافتی سبک دارد و می‌توان در صورت تمایل، برنج، رشته سوپ یا جو پرک نیز به آن اضافه کرد. سوپ سبزیجات با سبزیجات تازه مانند جعفری یا گشنیز تزئین شده و به‌صورت گرم سرو می‌شود. این غذا به دلیل وجود ویتامین‌ها و فیبر فراوان، انتخابی عالی برای همه افراد، به‌ویژه در رژیم‌های سالم و گیاهی است.

 

طرز تهیه سوپ سبزیجات

طرز تهیه سوپ سبزیجات
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 240 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • هویج خام 2 عدد متوسط
  • سیب زمینی خام 1 عدد کوچک
  • کدو سبز خام 1 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
  • نخود فرنگی پخته 3 قاشق غذاخوری
  • کرفس خام 1 ساقه
  • جعفری خام 3 قاشق غذاخوری
  • قارچ خام 8 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری سر خالی
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. تمام سبزیجات به غیر از جعفری را به اندازه ی مکعب‌های ریز خرد کرده و گوجه را رنده کنید و سپس با ادویه و مقداری آب اجازه دهید تا بپزد.

  2.  رب گوجه فرنگی اضافه کنید و برای ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید تا سوپ مزه بگیرد.

  3. زمانی که سبزیجات پخت، جعفری خرد شده و نمک و در صورت تمایل کمی آب لیمو ترش را به سوپ اضافه کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید