سوپ سبزیجات یک غذای سالم، سبک و خوشطعم است که از انواع سبزیجات تازه و رنگارنگ تهیه میشود و گزینهای عالی برای پیشغذا یا یک وعده غذایی کمکالری و مغذی به شمار میرود.
این سوپ بافتی سبک دارد و میتوان در صورت تمایل، برنج، رشته سوپ یا جو پرک نیز به آن اضافه کرد. سوپ سبزیجات با سبزیجات تازه مانند جعفری یا گشنیز تزئین شده و بهصورت گرم سرو میشود. این غذا به دلیل وجود ویتامینها و فیبر فراوان، انتخابی عالی برای همه افراد، بهویژه در رژیمهای سالم و گیاهی است.
طرز تهیه سوپ سبزیجات
مواد لازم
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- هویج خام 2 عدد متوسط
- سیب زمینی خام 1 عدد کوچک
- کدو سبز خام 1 عدد متوسط
- گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
- نخود فرنگی پخته 3 قاشق غذاخوری
- کرفس خام 1 ساقه
- جعفری خام 3 قاشق غذاخوری
- قارچ خام 8 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری سر خالی
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
تمام سبزیجات به غیر از جعفری را به اندازه ی مکعبهای ریز خرد کرده و گوجه را رنده کنید و سپس با ادویه و مقداری آب اجازه دهید تا بپزد.
-
رب گوجه فرنگی اضافه کنید و برای ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید تا سوپ مزه بگیرد.
-
زمانی که سبزیجات پخت، جعفری خرد شده و نمک و در صورت تمایل کمی آب لیمو ترش را به سوپ اضافه کنید. نوش جان!