سوپ سیبزمینی با عصاره مرغ یک غذای ساده، مقوی و خوشطعم است که با ترکیب سیبزمینی پختهشده در عصاره مرغ، پیاز و سیر تهیه میشود و بافتی خامهای و نرم دارد. این سوپ با افزودن خامه یا شیر و طعمدهی با ادویههایی مانند نمک و فلفل کامل میشود و معمولاً با جعفری خردشده و نان تازه سرو میشود. یک غذای ساده، مقوی و خوشطعم است که با ترکیب سیبزمینی پختهشده در عصاره مرغ، پیاز و سیر تهیه میشود و بافتی خامهای و نرم دارد. این سوپ با افزودن خامه یا شیر و طعمدهی با ادویههایی مانند نمک و فلفل کامل میشود و معمولاً با جعفری خردشده و نان تازه سرو میشود.
طرز تهیه سوپ سیبزمینی با عصاره مرغ
مواد لازم
- سیب زمینی خام 1 عدد متوسط
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- سیر خام 1 حبه متوسط
- عصاره مرغ ( پودر ) 1 قاشق غذاخوری
- خامه با غلظت متوسط 2 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
کمی روغن داخل قابلمه ریخته و پیاز را تفت دهید تا سبک شود.
-
سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
-
فلفل سیاه، نمک، عصاره مرغ، سیب زمینی و آب را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید.
-
اجاق را خاموش و خامه را اضافه کنید. سپس در صورت تمایل میتوانید با استفاده از گوشت کوب برقی یا غذا ساز سوپ را مخلوط کنید تا یکدست شود.
-
در آخر میتوانید مقداری پیازچه و جعفری برای تزئین سوپ اضافه کرده و سرو کنید. نوش جان!