طرز تهیه سوپ سیب‌زمینی با عصاره مرغ

سوپ سیب‌زمینی با عصاره مرغ یک غذای ساده، مقوی و خوش‌طعم است که با ترکیب سیب‌زمینی پخته‌شده در عصاره مرغ، پیاز و سیر تهیه می‌شود و بافتی خامه‌ای و نرم دارد. این سوپ با افزودن خامه یا شیر و طعم‌دهی با ادویه‌هایی مانند نمک و فلفل کامل می‌شود و معمولاً با جعفری خردشده و نان تازه سرو می‌شود. یک غذای ساده، مقوی و خوش‌طعم است که با ترکیب سیب‌زمینی پخته‌شده در عصاره مرغ، پیاز و سیر تهیه می‌شود و بافتی خامه‌ای و نرم دارد. این سوپ با افزودن خامه یا شیر و طعم‌دهی با ادویه‌هایی مانند نمک و فلفل کامل می‌شود و معمولاً با جعفری خردشده و نان تازه سرو می‌شود.

 

طرز تهیه سوپ سیب‌زمینی با عصاره مرغ

طرز تهیه سوپ سیب‌زمینی با عصاره مرغ
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 297 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سیب زمینی خام 1 عدد متوسط
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • عصاره مرغ ( پودر ) 1 قاشق غذاخوری
  • خامه با غلظت متوسط 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 1 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. کمی روغن داخل قابلمه ریخته و پیاز را تفت دهید تا سبک شود.

  2. سیر را اضافه کنید و کمی تفت دهید.

  3. فلفل سیاه، نمک، عصاره مرغ، سیب زمینی و آب را اضافه کنید و 15 دقیقه بپزید.

  4. اجاق را خاموش و خامه را اضافه کنید. سپس در صورت تمایل میتوانید با استفاده از گوشت کوب برقی یا غذا ساز سوپ را مخلوط کنید تا یکدست شود.

  5. در آخر می‌توانید مقداری پیازچه و جعفری برای تزئین سوپ اضافه کرده و سرو کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید