طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ (لو کرب)

سوپ قارچ و مرغ (لو کرب) یک غذای سبک، خوش‌طعم و کم‌کربوهیدرات است که از ترکیب مرغ ریش‌ریش‌شده، قارچ تازه، خامه، آب مرغ و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. این سوپ بافتی خامه‌ای و طعمی دلپذیر دارد و برای کسانی که به دنبال غذاهای سالم و کم‌کربوهیدرات هستند، گزینه‌ای ایده‌آل محسوب می‌شود. معمولاً با جعفری خردشده یا پنیر پارمزان تزئین و به‌صورت گرم سرو می‌شود.

 

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ (لو کرب)

طرز تهیه سوپ قارچ و مرغ (لو کرب)
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 45 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 489 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 140 گرم
  • قارچ خام 1.5 لیوان خرد شده
  • پیاز خام 0.5 عدد کوچک
  • هویج خام 1 عدد متوسط
  • جعفری خام 2.5 قاشق غذاخوری
  • خامه غلیظ 2 قاشق غذاخوری
  • شیر 3.25 % چرب 1 فنجان
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • کره 3 قاشق مرباخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را ریز خرد کنید، هویج را نیز رنده کنید و به همراه مرغ، با مقداری آب بپزید.

  2. وقتی که مواد کامل پخت، ادویه را به سوپ اضافه کنید و اجازه دهید که سوپ مزه بگیرد.

  3. قارچ را به صورت ورقه‌ای برش دهید و در کره تفت دهید، سپس به سوپ اضافه کنید.

  4. مرغ را از درون سوپ در آورده و ریش ریش کنید و بعد داخل سوپ بریزید.

  5. شیر و خامه را ترکیب کرده و به سوپ اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به نقطه جوش برسد.

  6. جعفری را ساطوری کرده و در پایان به سوپ اضافه کنید.

  7. در آخر وقتی که سوپ کامل پخت در صورت تمایل کمی لیمو ترش بزنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید