طرز تهیه سوپ ماهیچه و جودوسر
زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان آشپزی
60 دقیقه
زمان کلی
90 دقیقه
مواد لازم
- ماهیچه گوسفند ، با چربی ، خام 90 گرم
- جودوسر پخته 1 لیوان
- پیاز خام 1 عدد کوچک
- شوید خشک 2.5 قاشق غذاخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 2.5 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را ریز خرد کنید و کمی تفت دهید.
-
ماهیچه را اضافه کنید و با زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید. سپس کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.
-
وقتی ماهیچه پخت، گوشت را ریش ریش کنید.
-
جودوسر و شوید خشک و نمک را به گوشت اضافه کنید و همراه با آب ماهیچه اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه بپزد.
-
اگر در این مرحله مخلوط مقداری سفت شد، میتوانید کمی آب به آن اضافه کنید.
-
هنگامی که تمام مواد پخت، غذای شما آماده است. نوش جان!