سوپ نخودفرنگی یک غذای سبک، خوشطعم و مغذی است که با نخودفرنگی تازه یا منجمد، پیاز، سیبزمینی، آب مرغ و سبزیجات تهیه میشود. این سوپ بافتی نرم و خامهای دارد و طعم شیرین نخودفرنگی را بهخوبی برجسته میکند. معمولاً با نعناع تازه یا کمی خامه برای تزئین سرو میشود و گزینهای عالی برای یک وعده سبک و سالم است.
طرز تهیه سوپ نخود فرنگی
مواد لازم
- نخود فرنگی پخته 1 لیوان
- پیاز خام 1 عدد متوسط
- عصاره مرغ ( پودر ) 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
- ترخون خشک 0.5 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- ماست نیم چرب 2.5 % 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
نخود فرنگی ها را در قابلمه ای بریزید و همراه با مقداری آب بپزید.
-
آب مرغ، ادویه و ترخون را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. سپس نخود فرنگیها را اضافه کنید.
-
با استفاده از بلندر یا گوشتکوب برقی سوپ را به صورت پوره درآورید.
-
در صورتیکه میخواهید به صورت داغ آن را سرو کنید روی حرارت بگذارید و هم بزنید و بعد در ظرف دلخواهتان سرو کنید.
-
در صورتیکه میخواهید آن را به صورت سرد سرو کنید، سوپ را داخل ظرف دربسته ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک شود.
-
در هر حالت پیش از سرو کردن ماست را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب یکنواخت شود. برای تزئین سوپ میتوانید یک قاشق ماست روی هر کاسه اضافه کنید و با کمی سبزی خشک، یک برش لیمو، چند برگ نعنا یا جعفری تزئین کنید.
نکات
- نکته: در صورتی که گیاهخوار یا وگن هستید می توانید آب مرغ را حذف کنید.