طرز تهیه سوپ نخود فرنگی

سوپ نخودفرنگی یک غذای سبک، خوش‌طعم و مغذی است که با نخودفرنگی تازه یا منجمد، پیاز، سیب‌زمینی، آب مرغ و سبزیجات تهیه می‌شود. این سوپ بافتی نرم و خامه‌ای دارد و طعم شیرین نخودفرنگی را به‌خوبی برجسته می‌کند. معمولاً با نعناع تازه یا کمی خامه برای تزئین سرو می‌شود و گزینه‌ای عالی برای یک وعده سبک و سالم است.

 

طرز تهیه سوپ نخود فرنگی

طرز تهیه سوپ نخود فرنگی
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 45 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 231 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • نخود فرنگی پخته 1 لیوان
  • پیاز خام 1 عدد متوسط
  • عصاره مرغ ( پودر ) 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق چایخوری
  • ترخون خشک 0.5 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • ماست نیم چرب 2.5 % 2 قاشق غذاخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. نخود فرنگی ها را در قابلمه ای بریزید و همراه با مقداری آب بپزید. 

  2. آب مرغ، ادویه و ترخون را اضافه کنید و بگذارید بجوشد. سپس نخود فرنگی‌ها را اضافه کنید.

  3. با استفاده از بلندر یا گوشت‌کوب برقی سوپ را به صورت پوره درآورید.

  4. در صورتیکه می‌خواهید به صورت داغ آن را سرو کنید روی حرارت بگذارید و هم بزنید و بعد در ظرف دلخواهتان سرو کنید.

  5. در صورتیکه می‌خواهید آن را به صورت سرد سرو کنید، سوپ را داخل ظرف دربسته ریخته و در یخچال بگذارید تا خنک شود.

  6. در هر حالت پیش از سرو کردن ماست را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب یکنواخت شود. برای تزئین سوپ می‌توانید یک قاشق ماست روی هر کاسه اضافه کنید و با کمی سبزی خشک، یک برش لیمو، چند برگ نعنا یا جعفری تزئین کنید.

نکات

  • نکته: در صورتی که گیاهخوار یا وگن هستید می توانید آب مرغ را حذف کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید