طرز تهیه سوپ ورمیشل

سوپ ورمیشل یک غذای ساده و محبوب است که از ترکیب ورمیشل (رشته‌های نازک سوپ)، آب مرغ یا سبزیجات، هویج، پیاز و ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل و زردچوبه تهیه می‌شود. این سوپ بافتی سبک و دلپذیر دارد و به‌دلیل سرعت در تهیه و طعم ملایمش، گزینه‌ای عالی برای پیش‌غذا یا وعده‌ای سبک است. معمولاً با جعفری تازه تزئین و به‌صورت گرم سرو می‌شود.

 

طرز تهیه سوپ ورمیشل

طرز تهیه سوپ ورمیشل
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 45 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 457 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 100 گرم
  • قارچ خام 8 عدد متوسط
  • گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
  • هویج خام 2 عدد متوسط
  • جعفری خام 3 قاشق غذاخوری
  • کرفس خام 1 ساقه
  • پیاز خام 1 عدد کوچک
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری سر خالی
  • ورمیشل پخته 1 لیوان
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. مرغ را با پیاز، کمی نمک، زردچوبه و آب بپزید. 

  2. سبزیجات را ریز خرد کنید و با گوجه رنده شده و مقداری آب بپزید. 

  3. وقتی سبزیجات پخت، مرغ را ریش ریش کنید و به همراه رب و ورمیشل اضافه کنید و اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه دیگر نیز بپزد.

  4. در آخر جعفری خرد شده، آب لیمو ، نمک و فلفل سیاه را در صورت تمایل اضافه کنید. نوش جان!

نکات

  • نکته: اگر وگن هستید مرغ را حذف کنید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید