سوپ ورمیشل یک غذای ساده و محبوب است که از ترکیب ورمیشل (رشتههای نازک سوپ)، آب مرغ یا سبزیجات، هویج، پیاز و ادویههایی مانند نمک، فلفل و زردچوبه تهیه میشود. این سوپ بافتی سبک و دلپذیر دارد و بهدلیل سرعت در تهیه و طعم ملایمش، گزینهای عالی برای پیشغذا یا وعدهای سبک است. معمولاً با جعفری تازه تزئین و بهصورت گرم سرو میشود.
طرز تهیه سوپ ورمیشل
زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان آشپزی
45 دقیقه
زمان کلی
60 دقیقه
مواد لازم
- سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 100 گرم
- قارچ خام 8 عدد متوسط
- گوجه فرنگی خام 2 عدد متوسط
- هویج خام 2 عدد متوسط
- جعفری خام 3 قاشق غذاخوری
- کرفس خام 1 ساقه
- پیاز خام 1 عدد کوچک
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری سر خالی
- ورمیشل پخته 1 لیوان
- آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
مرغ را با پیاز، کمی نمک، زردچوبه و آب بپزید.
-
سبزیجات را ریز خرد کنید و با گوجه رنده شده و مقداری آب بپزید.
-
وقتی سبزیجات پخت، مرغ را ریش ریش کنید و به همراه رب و ورمیشل اضافه کنید و اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه دیگر نیز بپزد.
-
در آخر جعفری خرد شده، آب لیمو ، نمک و فلفل سیاه را در صورت تمایل اضافه کنید. نوش جان!
نکات
- نکته: اگر وگن هستید مرغ را حذف کنید.