طرز تهیه سوپ گل کلم

سوپ گل‌کلم یک غذای سبک، سالم و خوش‌طعم است که از ترکیب گل‌کلم پوره‌شده، پیاز، سیر، آب مرغ یا سبزیجات و در صورت تمایل خامه یا شیر تهیه می‌شود. این سوپ بافتی نرم و کرمی دارد و با طعم ملایم گل‌کلم و ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل و جوز هندی کامل می‌شود. معمولاً با جعفری تازه یا روغن زیتون تزئین و به‌صورت گرم سرو می‌شود.

 

طرز تهیه سوپ گل کلم

طرز تهیه سوپ گل کلم
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 157 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • گل کلم خام 1.5 لیوان خرد شده
  • سیب زمینی خام 1 عدد متوسط
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. گل کلم را خوب بشویید و گل آن را به صورت تکه تکه جدا کنید. پیاز و سیب‎ زمینی را نیز به صورت درشت خرد کنید.

  2. سپس کمی روغن زیتون را داخل قابلمه بریزید. گل کلم ها را به همراه سیب‎ زمینی‎، سیر و پیاز خرد شده داخل آن ریخته و کمی تفت دهید.

  3. بعد از تفت مقداری آب را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید. زمانی که آب جوش آمد، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و در ظرف را ببندید تا سبزیجات حدود ۳۰ دقیقه به آرامی پخته شوند.

  4. بعد از پخت سبزیجات، مقداری نمک و فلفل هم داخل سوپ بریزید تا مزه‌دار شود. همه مواد را با گوشت کوب برقی و یا داخل مخلوط کن له کنید.

  5. وقتی مواد به خوبی مخلوط شد، سوپ شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید