سوپ گلکلم یک غذای سبک، سالم و خوشطعم است که از ترکیب گلکلم پورهشده، پیاز، سیر، آب مرغ یا سبزیجات و در صورت تمایل خامه یا شیر تهیه میشود. این سوپ بافتی نرم و کرمی دارد و با طعم ملایم گلکلم و ادویههایی مانند نمک، فلفل و جوز هندی کامل میشود. معمولاً با جعفری تازه یا روغن زیتون تزئین و بهصورت گرم سرو میشود.
طرز تهیه سوپ گل کلم
مواد لازم
- گل کلم خام 1.5 لیوان خرد شده
- سیب زمینی خام 1 عدد متوسط
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- سیر خام 1 حبه متوسط
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
گل کلم را خوب بشویید و گل آن را به صورت تکه تکه جدا کنید. پیاز و سیب زمینی را نیز به صورت درشت خرد کنید.
-
سپس کمی روغن زیتون را داخل قابلمه بریزید. گل کلم ها را به همراه سیب زمینی، سیر و پیاز خرد شده داخل آن ریخته و کمی تفت دهید.
-
بعد از تفت مقداری آب را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید. زمانی که آب جوش آمد، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و در ظرف را ببندید تا سبزیجات حدود ۳۰ دقیقه به آرامی پخته شوند.
-
بعد از پخت سبزیجات، مقداری نمک و فلفل هم داخل سوپ بریزید تا مزهدار شود. همه مواد را با گوشت کوب برقی و یا داخل مخلوط کن له کنید.
-
وقتی مواد به خوبی مخلوط شد، سوپ شما آماده است. نوش جان!