طرز تهیه سوپ گل کلم (لو کرب)

سوپ گل‌کلم کتو یک غذای سبک و کم‌کربوهیدرات است که برای رژیم کتوژنیک مناسب است. این سوپ از ترکیب گل‌کلم پخته‌شده، خامه پرچرب، پنیر (مانند چدار یا پارمزان)، آب مرغ یا سبزیجات و ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل و پودر سیر تهیه می‌شود. بافت خامه‌ای و طعم غنی این سوپ آن را به یک گزینه مغذی و خوشمزه برای افراد دنبال‌کننده رژیم کتوژنیک تبدیل می‌کند و معمولاً با تکه‌های گل‌کلم گریل‌شده یا جعفری تزئین می‌شود.

 

طرز تهیه سوپ گل کلم (لو کرب)

طرز تهیه سوپ گل کلم (لو کرب)
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 181 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • گل کلم خام 1.5 لیوان خرد شده
  • پنیر پارمسان 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. گل کلم را خوب بشویید و گل آن را به صورت تکه تکه جدا کنید. پیاز و سیب‎ زمینی را نیز به صورت درشت خرد کنید.

  2. کمی روغن زیتون را داخل قابلمه بریزید. گل کلم ها را به همراه سیب‎ زمینی‎، سیر و پیاز خرد شده داخل آن ریخته و کمی تفت دهید.

  3. بعد از تفت مقداری آب را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را بالا ببرید تا آب به جوش بیاید. زمانی که آب جوش آمد، حرارت زیر قابلمه را کم کنید و در ظرف را ببندید تا سبزیجات حدود ۳۰ دقیقه به آرامی پخته شوند.

  4. بعد از پخت سبزیجات، مقداری نمک و فلفل هم داخل سوپ بریزید تا مزه‌دار شود. همه مواد را با گوشت کوب برقی و یا داخل مخلوط کن له کنید.

  5. وقتی مواد به خوبی مخلوط شد، سوپ شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید