سوپ گوجه فرنگی با خامه یک غذای خوشطعم، خامهای و دلپذیر است که از ترکیب گوجهفرنگی تازه یا کنسروی، خامه، آب مرغ، سبزیجات و ادویههایی مانند نمک، فلفل و ریحان خشک تهیه میشود. این سوپ بافتی نرم و یکدست دارد و طعم طبیعی و ملایم گوجهفرنگی با خامه غنیتر میشود. معمولاً با نان تستشده یا کروتون و مقداری ریحان تازه برای تزئین سرو میشود.
طرز تهیه سوپ گوجه با خامه
مواد لازم
- گوجه فرنگی خام 5 عدد متوسط
- ریحان خشک 0.5 قاشق غذاخوری
- پیازچه خام 3 قاشق غذاخوری
- سیر خام 1 حبه متوسط
- خامه غلیظ 3.5 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
- عصاره مرغ ( پودر ) 1 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
بعد از شستن و پوست گیری گوجه فرنگیها، آنها را با نمک، ریحان خشک، پونه خشک (در صورت تمایل 0.5 قاشق غذاخوری) و کمی روغن زیتون درون میکسر بریزید و به خوبی ترکیب کنید تا به پوره تبدیل شود.
-
سیر رنده شده و پیازچه خرد شده را در مقدار کمی روغن تفت دهید. . سپس ترکیب پوره شده را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا مخلوط به جوش آید.
-
بعد از جوش آمدن یک لیوان آب را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم کرده تا به آرامی سوپ بجوشد. عصارهی مرغ را به قابلمه اضافه کنید.
-
در این مرحله خامه صبحانه را هم بزنید تا بافت یکسان و یکدستی به دست آید. این کار باعث میشود زمان اضافه کردن به سوپ به راحتی درون آن حل شود و خامه گلوله گلوله نشود.
-
بعد از پانزده تا بیست دقیقه سوپ شما غلیظتر شده و آماده اضافه کردن خامه است. خامه را به قابلمه اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا خامه در سوپ حل شود.
-
پس از 5-10 دقیقه پخته شدن خامه با حرارت کم، سوپ شما آماده است. در انتها میتوانید نمک اضافه کنید. نوش جان!