طرز تهیه سوپ گوجه با خامه

سوپ گوجه فرنگی با خامه یک غذای خوش‌طعم، خامه‌ای و دلپذیر است که از ترکیب گوجه‌فرنگی تازه یا کنسروی، خامه، آب مرغ، سبزیجات و ادویه‌هایی مانند نمک، فلفل و ریحان خشک تهیه می‌شود. این سوپ بافتی نرم و یکدست دارد و طعم طبیعی و ملایم گوجه‌فرنگی با خامه غنی‌تر می‌شود. معمولاً با نان تست‌شده یا کروتون و مقداری ریحان تازه برای تزئین سرو می‌شود.

 

طرز تهیه سوپ گوجه با خامه

طرز تهیه سوپ گوجه با خامه
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی پیش غذا
کالری 428 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • گوجه فرنگی خام 5 عدد متوسط
  • ریحان خشک 0.5 قاشق غذاخوری
  • پیازچه خام 3 قاشق غذاخوری
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • خامه غلیظ 3.5 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • عصاره مرغ ( پودر ) 1 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. بعد از شستن و پوست گیری گوجه فرنگی‌ها، آن‌ها را با نمک، ریحان خشک، پونه خشک (در صورت تمایل 0.5 قاشق غذاخوری) و کمی روغن زیتون درون میکسر بریزید و به خوبی ترکیب کنید تا به پوره تبدیل شود.

  2. سیر رنده شده و پیازچه خرد شده را در مقدار کمی روغن تفت دهید. . سپس ترکیب پوره شده را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا مخلوط به جوش آید.

  3. بعد از جوش آمدن یک لیوان آب را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم کرده تا به آرامی سوپ بجوشد. عصاره‌ی مرغ را به قابلمه اضافه کنید.

  4. در این مرحله خامه صبحانه را هم بزنید تا بافت یکسان و یک‌دستی به دست آید. این کار باعث می‌شود زمان اضافه کردن به سوپ به راحتی درون آن حل شود و خامه گلوله گلوله نشود.

  5. بعد از پانزده تا بیست دقیقه سوپ شما غلیظ‌تر شده و آماده اضافه کردن خامه است. خامه را به قابلمه اضافه می‌کنیم و به آرامی هم می‌زنیم تا خامه در سوپ حل شود.

  6. پس از 5-10 دقیقه پخته شدن خامه با حرارت کم، سوپ شما آماده است. در انتها میتوانید نمک اضافه کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید