طرز تهیه سیر قلیه
مواد لازم
- ران مرغ ، بدون پوست ، خام 120 گرم
- سیر خام 1 حبه متوسط
- برگ سیر خام 4 قاشق غذاخوری
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- لپه پخته 70 گرم
- تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
- زردچوبه 0.5 قاشق چایخوری
- روغن کانولا 3 قاشق مرباخوری
دستورالعمل ها
-
نصف پیاز متوسط را خرد کرده و با نصف حبه سیر در کمی روغن تفت دهید. سپس مرغ را به همراه نمک و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید.
-
آب اضافه کنید و اجازه دهید مرغ بپزید. (۴۵ دقیقه )
-
نصف دیگر پیاز را خلالی خرد کنید و در روغن تفت دهید. سپس برگهای سیر شسته شده که آب آنها را گرفتهاید را به صورت ریز (مثل سبزی خورشتی) خرد کنید و به پیاز اضافه و تفت دهید.
-
تخممرغ را به سیر و پیاز اضافه کنید و اجازه دهید کمی خودشان را بگیرند. سپس مخلوط تخممرغ، سیر و پیازها را هم بزنید و لپههای پخته شده را به آن اضافه کنید.
-
مرغها را بعد از پخت به همراه آب مرغ، نمک و فلفل سیاه به سیر، تخممرغ و پیاز اضافه کنید. سپس اجازه دهید این مواد با هم پخته شوند و به روغن بیفتند.
-
توجه داشته باشید که آب خورشت سیر قلیه، نباید زیاد باشد. در صورت تمایل، میتوانید مقداری آب نارنج به غذا اضافه کنید. نوش جان!