شنیسل مرغ یک غذای ساده، خوشمزه و پرطرفدار است که از سینه مرغ ورقهشده تهیه میشود. تکههای مرغ با بیفتککوب نازک شده و در مخلوطی از تخممرغ زدهشده، آرد سوخاری و ادویههایی مانند نمک، فلفل و پودر سیر غلتانده میشوند. سپس در روغن داغ سرخ میشوند تا سطحی طلایی و ترد پیدا کنند. شنیسل مرغ معمولاً با لیمو، سیبزمینی سرخکرده یا سبزیجات بخارپز سرو میشود و به دلیل طعم لذیذ و تهیه آسان، گزینهای محبوب برای وعدههای غذایی است.
طرز تهیه شنیسل مرغ
مواد لازم
- فیله مرغ ، خام 160 گرم
- تخم مرغ خام 1 عدد متوسط
- آرد گندم کامل 3 قاشق غذاخوری
- پودر سوخاری 3 قاشق غذاخوری
- پودر سیر 1 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
ابتدا سینه مرغ را به صورت افقی از وسط ببرید تا نازک شوند و با استیک کوب خوب بکوبید تا کاملا نازک و یکدست شوند.
-
سپس داخل بشقاب های گودی آرد سفید، در بشقاب دیگر تخم مرغ و در سومی آرد سوخاری و نمک و فلفل و پودر سیر را بریزید و مخلوط کنید.
-
یک تابه روی حرارت قرار بدهید و روغن را داخل آن بریزید تا داغ شود، شنیسل را ابتدا داخل آرد سفید و بعد داخل تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح مرغ را آرد سوخاری بپوشاند.
-
سپس داخل روغن داغ قرار بدهید. باید حرارت زیر تابه ملایم باشد تا شنیسل مغز پخت شود. بعد از اینکه یک سمت شنیسل سرخ شد آن را برگردانید تا سمت دیگر آن هم طلایی شود.
-
بعد از اینکه شنیسل ها سرخ شدند، آنها را روی یک دستمال حوله ای قرار بدهید تا روغن اضافی را بگیرد. نوش جان!