طرز تهیه عدسی با قارچ و سیب زمینی

عدسی با قارچ و سیب‌زمینی یک غذای ساده، مقوی و خوش‌طعم است که از ترکیب عدس پخته‌شده، قارچ تفت‌داده‌شده و سیب‌زمینی خردشده تهیه می‌شود. این ترکیب با پیاز داغ و ادویه‌هایی مانند زردچوبه، فلفل و نمک طعمی دلپذیر پیدا می‌کند و به‌عنوان یک وعده سبک و گرم، به‌ویژه در فصول سرد، سرو می‌شود.

 

طرز تهیه عدسی با قارچ و سیب زمینی

طرز تهیه عدسی با قارچ و سیب زمینی
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی صبحانه
کالری 1220 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • عدس پخته 3 لیوان
  • پیاز خام 1 عدد متوسط
  • سیب زمینی خام 1 عدد متوسط
  • قارچ خام 1.5 لیوان خرد شده
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را ریز خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید سپس قارچ را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.

  2. قارچ را به صورت جداگانه در ماهیتابه دیگری تفت دهید و به پیاز اضافه کنید.

  3. ترجیحا عدس را از شب قبل خیس کنید، در صورت نداشتن وقت عدس را برای ۳ دقیقه جوشانده و بعد آن را آبکش کرده و به پیاز و قارچ اضافه کنید.

  4. سیب زمینی را به صورت خرد شده یا پخته اضافه کرده و به این ترکیب ۳ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید بپزد.

  5. در آخر نمک و یا مقداری آب لیمو ترش اضافه کنید، نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید