عدسی با قارچ و سیبزمینی یک غذای ساده، مقوی و خوشطعم است که از ترکیب عدس پختهشده، قارچ تفتدادهشده و سیبزمینی خردشده تهیه میشود. این ترکیب با پیاز داغ و ادویههایی مانند زردچوبه، فلفل و نمک طعمی دلپذیر پیدا میکند و بهعنوان یک وعده سبک و گرم، بهویژه در فصول سرد، سرو میشود.
طرز تهیه عدسی با قارچ و سیب زمینی
زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان آشپزی
30 دقیقه
زمان کلی
45 دقیقه
مواد لازم
- عدس پخته 3 لیوان
- پیاز خام 1 عدد متوسط
- سیب زمینی خام 1 عدد متوسط
- قارچ خام 1.5 لیوان خرد شده
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را ریز خرد کرده و کمی در روغن تفت دهید سپس قارچ را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
-
قارچ را به صورت جداگانه در ماهیتابه دیگری تفت دهید و به پیاز اضافه کنید.
-
ترجیحا عدس را از شب قبل خیس کنید، در صورت نداشتن وقت عدس را برای ۳ دقیقه جوشانده و بعد آن را آبکش کرده و به پیاز و قارچ اضافه کنید.
-
سیب زمینی را به صورت خرد شده یا پخته اضافه کرده و به این ترکیب ۳ لیوان آب اضافه کنید و بگذارید بپزد.
-
در آخر نمک و یا مقداری آب لیمو ترش اضافه کنید، نوش جان!