طرز تهیه عدس پلو

عدس پلو یک غذای خوشمزه و مقوی ایرانی است که از ترکیب برنج و عدس پخته‌شده تهیه می‌شود. این غذا معمولاً با پیاز داغ، کشمش، خرما و در صورت تمایل گوشت چرخ‌کرده تزئین می‌شود. طعم متعادل و ارزش غذایی بالای عدس پلو، آن را به یکی از گزینه‌های محبوب برای وعده‌های اصلی تبدیل کرده است.

 

طرز تهیه عدس پلو

طرز تهیه عدس پلو
زمان آماده سازی 16 دقیقه
زمان آشپزی 45 دقیقه
زمان کلی 60 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 1241 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • برنج پخته (کم روغن) 18 قاشق غذاخوری
  • عدس پخته 1.5 لیوان
  • پودر دارچین 0.3 قاشق چایخوری
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. عدس را از قبل خیس کرده، سپس در قابلمه با آب نیم پز کنید. 

  2. 190 گرم برنج خام را نسبت به نوع آن در یک کاسه با مقداری آب بخیسانید. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار دهید و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید.

  3. برنج را به همراه مقداری نمک به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید برنج چند دقیقه بجوشد. برنج را باید زمانی که اطراف دانه‌های آن نرم و مغز آن سفت است آبکش کنید.

  4. کمی روغن در قابلمه بریزید و برنج آبکش و عدس نیم پز را به صورت لایه لایه در قابله بریزید، در آخر روی برنج کمی دارچین بریزید تا خوش عطر شود و بگذارید دم بکشد.

  5. وقتی برنج دم کشید، آن را در ظرفی کشیده و کمی برنج زعفرانی بر روی برنج بریزید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید