طرز تهیه فرنی

فرنی یک دسر سنتی و سبک ایرانی است که از ترکیب شیر، آرد برنج، شکر و گلاب تهیه می‌شود. این مواد روی حرارت ملایم پخته می‌شوند تا به غلظت مطلوب برسند و بافتی نرم و یکدست پیدا کنند. فرنی معمولاً به‌عنوان صبحانه، میان‌وعده یا دسر، گرم یا سرد سرو شده و با پودر دارچین یا خلال بادام تزئین می‌شود.

 

طرز تهیه فرنی

طرز تهیه فرنی
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 20 دقیقه
زمان کلی 30 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی دسر
کالری 307 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • شیر 1.5 % چرب 1.5 لیوان
  • آرد برنج سفید 3 قاشق غذاخوری
  • گلاب 0.5 قاشق غذاخوری
  • شکر 2 قاشق چایخوری
  • هل 1 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا شیر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت کم قرار دهید و شکر را کم کم به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا در شیر کاملا حل شود. سپس گلاب را اضافه کرده و با قاشق مواد را مخلوط کنید و آرد برنج را نیز کم کم اضافه کنید.

  2. سپس به آرامی با مواد مخلوط کرده تا داخل شیر گلوله نشود و همین طور به هم زدن ادامه دهید و کمی حرارت را ملایم کنید تا شیر به جوش بیاید و بعد حرارت را مجددا کم کنید. برای فرنی به طور مداوم باید مواد را هم زد تا ته نگیرد و به قوام برسد.

  3. پس از اینکه فرنی غلیظ شد و به قوام رسید ( دقت کنید خیلی سفت نشود چون زمانی که فرنی خنک شود کمی سفت تر می شود ) قابلمه را از روی حرارت بر دارید و کنار بگذارید ولی همچنان به هم زدن ادامه دهید سپس بعد از خنک شدن نوش جان کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید