
فلافل یک غذای خوشمزه و پرطرفدار خاورمیانهای است که از نخود خیسخورده، سیر، پیاز و ادویههایی مانند زیره و گشنیز تهیه میشود. این مواد پس از چرخشدن به شکل توپهای کوچک در روغن سرخ میشوند تا سطحی ترد و طلایی پیدا کنند. فلافل معمولاً با نان پیتا، ترشی، سبزیجات تازه و سس مخصوص مانند سس ارده (طحینه) سرو میشود.
طرز تهیه فلافل

مواد لازم
- نخود 3 لیوان
- پیاز خام 2 عدد متوسط
- تخم مرغ خام 1 عدد
- آرد نخودچی 2.5 قاشق غذاخوری
- زیره سبز 0.3 قاشق چایخوری
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 4 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
نخود را از شب قبل خیس کنید. اگر وقت ندارید میتوانید به نخود نمک بزنید و برای ۲ تا ۳ ساعت خیس کنید.
-
نخود خیسخورده، سیر و پیاز و تمام ادویهها را داخل غذاساز بریزید و میکس کنید. برای این کار میتوانید از چرخ گوشت نیز استفاده کنید. توجه داشته باشید مواد پوره نشود و جوری باشد که زیر دندان بیاید.
-
آرد و تخم مرغ را به مواد میکس شده اضافه کنید و خوب ورز دهید.
-
مواد را به وسیله قالب فلافل یا با قاشق به صورت توپی درآورید و در مقدار کمی روغن سرخ کنید. نوش جان!
نکات
- نکته: در صورت امکان بجای سرخ کردن، از هواپز جهت پخت فلافل استفاده کنید تا میزان چربی غذا به حداقل برسد.
در مواد لازم نخود پخته ذکر شده
اما دستور پخت از نخود خام استفاده میشه؟
کدوم درسته؟
از شما تشکر میکنم بابت تذکر، متن اصلاح شد.
نخود خام درست هست.
سلام با نخود خام نمیشه وا میره
سلام اگر کاملا خیس بخوره مشکلی پیش نمیاد
از سیب زمینی هم استفاده میشه؟
خیر به بخش مواد لازم مراجعه بفرمایید.