طرز تهیه فیش اند چیپس

فیش اند چیپس یک غذای کلاسیک بریتانیایی است که از فیله ماهی سفید سوخاری‌شده در خمیر ترد و سیب‌زمینی سرخ‌کرده تهیه می‌شود. این غذای لذیذ معمولاً با سس تارتار، لیمو یا سرکه مخصوص سرو می‌شود و به دلیل ترکیب بافت نرم ماهی و تردی سیب‌زمینی بسیار محبوب است.

 

طرز تهیه فیش اند چیپس

طرز تهیه فیش اند چیپس
زمان آماده سازی 10 دقیقه
زمان آشپزی 20 دقیقه
زمان کلی 30 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 681 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • ماهی قزل آلا خام 120 گرم
  • سیب زمینی خام 0.5 عدد متوسط
  • آرد گندم کامل 5 قاشق غذاخوری
  • ماءالشعیر 0.5 لیوان
  • بکینگ پودر 0.5 قاشق چایخوری
  • سس تارتار 2 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 4 قاشق مرباخوری

دستورالعمل ها

  1. فیله ماهی را بشویید و بگذارید که خشک شود، سپس نمک و فلفل بزنید و در آخر مقداری آرد بر روی ماهی بپاشید.

  2. در یک کاسه بقیه‌ی آرد و بکینگ پودر را بریزید و سپس کم کم ماالعشیر را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

  3. در این فاصله سیب‌زمینی را به صورت خلال‌های درشت خرد کنید و برای ۳-۴ دقیقه در آب جوش بجوشانید، پس از خشک شدن، سیب زمینی را سرخ کنید.

  4. مایه‌ای را که آماده کرده‌اید از یخچال در بیاورید و دو طرف ماهی را به خوبی در آن آغشته کنید.

  5. ماهی را در روغن داغ بیاندازید و دو طرفش را به خوبی سرخ کنید.

  6. وقتی که ماهی به خوبی سرخ شد، در ظرفی مناسب، سیب‌زمینی و سس تارتار و ماهی را بگذارید. نوش جان!

نکات

  • نکته: شما می‌توانید سس تارتار را با مقداری پیاز و خیارشور رنده شده، جعفری، شکر، لیموترش، نمک و فلفل درست کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید