فیش اند چیپس یک غذای کلاسیک بریتانیایی است که از فیله ماهی سفید سوخاریشده در خمیر ترد و سیبزمینی سرخکرده تهیه میشود. این غذای لذیذ معمولاً با سس تارتار، لیمو یا سرکه مخصوص سرو میشود و به دلیل ترکیب بافت نرم ماهی و تردی سیبزمینی بسیار محبوب است.
طرز تهیه فیش اند چیپس
مواد لازم
- ماهی قزل آلا خام 120 گرم
- سیب زمینی خام 0.5 عدد متوسط
- آرد گندم کامل 5 قاشق غذاخوری
- ماءالشعیر 0.5 لیوان
- بکینگ پودر 0.5 قاشق چایخوری
- سس تارتار 2 قاشق غذاخوری
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 4 قاشق مرباخوری
دستورالعمل ها
-
فیله ماهی را بشویید و بگذارید که خشک شود، سپس نمک و فلفل بزنید و در آخر مقداری آرد بر روی ماهی بپاشید.
-
در یک کاسه بقیهی آرد و بکینگ پودر را بریزید و سپس کم کم ماالعشیر را اضافه کنید و هم بزنید. مواد را برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.
-
در این فاصله سیبزمینی را به صورت خلالهای درشت خرد کنید و برای ۳-۴ دقیقه در آب جوش بجوشانید، پس از خشک شدن، سیب زمینی را سرخ کنید.
-
مایهای را که آماده کردهاید از یخچال در بیاورید و دو طرف ماهی را به خوبی در آن آغشته کنید.
-
ماهی را در روغن داغ بیاندازید و دو طرفش را به خوبی سرخ کنید.
-
وقتی که ماهی به خوبی سرخ شد، در ظرفی مناسب، سیبزمینی و سس تارتار و ماهی را بگذارید. نوش جان!
نکات
- نکته: شما میتوانید سس تارتار را با مقداری پیاز و خیارشور رنده شده، جعفری، شکر، لیموترش، نمک و فلفل درست کنید.