قارچ استراگانف یک غذای خوشمزه و سریع است که با قارچ تازه، خامه، پیاز، سیر و ادویه تهیه میشود. قارچها با پیاز و سیر تفت داده شده و سپس با خامه و ادویههایی مثل فلفل سیاه ترکیب میشوند تا یک سس خامهای و خوشطعم ایجاد شود. این غذا معمولاً با برنج، نان یا پاستا سرو میشود و گزینهای عالی برای گیاهخواران است.
طرز تهیه قارچ استراگانف
مواد لازم
- آرد گندم سفید ( مخصوص پخت نان ) 1 قاشق غذاخوری
- شیر 1 % چرب 1 لیوان
- کره 1 قاشق چایخوری
- خامه غلیظ 2 قاشق غذاخوری
- پیاز خام 0.5 عدد متوسط
- سیر خام 1 حبه متوسط
- قارچ خام 10 عدد متوسط
- جعفری خام 1.5 قاشق غذاخوری
- پودر آویشن 0.3 قاشق چایخوری
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز و سیر را به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت دهید تا پیاز سبک شوند.
-
قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید و به تابه اضافه کنید. در ادامه آب لیمو ترش را نیز اضافه کنید تا رنگ قارچها سیاه نشود. حدود ۵ تا ۷ دقیقه قارچها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا کاملا سرخ شوند.
-
آرد و زردچوبه را در تابه کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آب را در سه مرحله به تابه اضافه کنید و به صورت مداوم آرد را هم بزنید تا از گلوله شدن آن جلوگیری کنید.
-
پس از اینکه آرد به طور کامل در آب حل شد، جعفری خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود و قارچها به طور کامل مغز پخت شوند.
-
حالا خامه را از یخچال خارج کنید تا همدمای محیط شود. و تابه را ازروی اجاق بردارید سپس پیش از اینکه سس غلیظ شود خامه را اضافه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید تا سس یکدست شود. میتوانید این غذا را با پوره سیب زمینی یا سیب زمینی تنوری میل کنید. نوش جان!