طرز تهیه قارچ استراگانف

قارچ استراگانف یک غذای خوشمزه و سریع است که با قارچ تازه، خامه، پیاز، سیر و ادویه تهیه می‌شود. قارچ‌ها با پیاز و سیر تفت داده شده و سپس با خامه و ادویه‌هایی مثل فلفل سیاه ترکیب می‌شوند تا یک سس خامه‌ای و خوش‌طعم ایجاد شود. این غذا معمولاً با برنج، نان یا پاستا سرو می‌شود و گزینه‌ای عالی برای گیاه‌خواران است.

 

طرز تهیه قارچ استراگانف

طرز تهیه قارچ استراگانف
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 395 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • آرد گندم سفید ( مخصوص پخت نان ) 1 قاشق غذاخوری
  • شیر 1 % چرب 1 لیوان
  • کره 1 قاشق چایخوری
  • خامه غلیظ 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • سیر خام 1 حبه متوسط
  • قارچ خام 10 عدد متوسط
  • جعفری خام 1.5 قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن 0.3 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز و سیر را به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت دهید تا پیاز سبک شوند.

  2. قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد کنید و به تابه اضافه کنید. در ادامه آب لیمو ترش را نیز اضافه کنید تا رنگ قارچ‌ها سیاه نشود. حدود ۵ تا ۷ دقیقه قارچ‌ها را با حرارت متوسط سرخ کنید تا کاملا سرخ شوند.

  3. آرد و زردچوبه را در تابه کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. سپس آب را در سه مرحله به تابه اضافه کنید و به صورت مداوم آرد را هم بزنید تا از گلوله شدن آن جلوگیری کنید.

  4. پس از اینکه آرد به طور کامل در آب حل شد، جعفری خرد شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه اضافه کنید و اجازه دهید سس کمی غلیظ شود و قارچ‌ها به طور کامل مغز پخت شوند.

  5. حالا خامه را از یخچال خارج کنید تا هم‌دمای محیط شود. و تابه را ازروی اجاق بردارید سپس پیش از اینکه سس غلیظ شود خامه را اضافه کنید و با دیگر مواد مخلوط کنید تا سس یکدست شود. میتوانید این غذا را با پوره سیب زمینی یا سیب زمینی تنوری میل کنید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید