طرز تهیه قلیه ماهی
زمان آماده سازی
15 دقیقه
زمان آشپزی
45 دقیقه
زمان کلی
60 دقیقه
مواد لازم
- ماهی سفید خام 110 گرم
- تمر هندی 30 گرم
- شنبلیله خام 3 قاشق غذاخوری
- گشنیز تازه 3 قاشق غذاخوری
- سیر خام 1 حبه متوسط
- پیاز خام 1 عدد متوسط
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
سبزی را پس از تمیز کردن شسته در آبکش بریزید تا آب آن برود، بعد آن را ریز خرد کنید. در روغن بگذارید آب آن تبخیر و کمی سرخ شود.
-
پیاز را خرد و سیر را رنده کرده و با روغن سرخ کنید تا طلایی شود.
-
نمک، فلفل و زردچوبه را روی پیاز و سیر داغ بریزید و تفت دهید.
-
سبزی سرخ شده را به همراه آب اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.
-
پوست ماهی را گرفته و به قطعات درشت تکه کرده وقتی که خورشت تغییر رنگ داد به خورشت اضافه کنید. اجازه دهید بپزد.
-
سپس تمرهندی را با 1 لیوان آب رقیق کرده و سپس صاف کنید و به خورشت اضافه کنید و 20 دقیقه دیگر بپزید.
-
وقتی که ماهی پخت خورشت شما آماده است. نوش جان!