طرز تهیه قلیه میگو

قلیه میگو یکی از غذاهای خوش‌طعم جنوب ایران است که با میگو تازه، سبزی‌های معطر (گشنیز و شنبلیله)، تمر هندی و ادویه‌های تند تهیه می‌شود. این خورش با طعمی تند و ترش، عطر و مزه‌ای بی‌نظیر دارد و معمولاً با برنج سرو می‌شود، گزینه‌ای عالی برای علاقه‌مندان به غذاهای دریایی است.

 

طرز تهیه قلیه میگو

طرز تهیه قلیه میگو
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 570 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • میگو ریز خام 35 عدد کوچک
  • تمر هندی 0.5 لیوان
  • گشنیز تازه 0.5 لیوان خرد شده
  • شنبلیله خام 4 قاشق غذاخوری خرد شده
  • جعفری خام 0.5 لیوان خرد شده
  • سیر خام 2 حبه متوسط
  • آرد گندم کامل 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • فلفل قرمز هندی 0.3 قاشق چایخوری
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. سبزی‌ها را تمیز کنید و بشویید و بعد از اینکه آب آنها خشک شد آنها را کاملا خرد کنید تا ریز ریز شوند. سپس در روغن به خوبی سرخ کنید.

  2. پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.

  3. آرد، زردچوبه، فلفل و نمک را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس رب را اضافه و تفت دهید.

  4. سبزی سرخ شده را به همراه آب اضافه کنید و اجازاه دهید بپزد. 

  5. روی تمر هندی مقداری آب گرم بریزید تا نرم شود و پس از 20 دقیقه آن را صاف کرده و به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید بپزید.

  6. میگوها را تمیز کنید و در ۵ دقیقه آخر به غذا اضافه کنید تا قلیه میگو آماده شود. برای اینکه بافت میگو بهتر شود، نباید بیشتر از ۵ دقیقه در خورش بجوشد. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید