طرز تهیه قیمه پلو
زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان آشپزی
60 دقیقه
زمان کلی
90 دقیقه
مواد لازم
- برنج پخته (کم روغن) 20 قاشق غذاخوری
- لپه پخته 1 لیوان
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- پودر دارچین 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 2.5 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
ابتدا پیازها را خرد کنید و در قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید.
-
فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
-
رب و لپه ی خیسانده شده را به همراه مقداری نمک اضافه کنید و مجدد تفت دهید (برای پخت بهتر لپه، رب را جداگانه تفت دهید و پس از پخت لپه، به آن اضافه کنید).
-
بعد از اینکه لپهها تفت خورد 1.5 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.
-
برنج را از قبل بخیساند و سپس به همراه نمک در آب جوش بپزید و آبکش کنید.
-
سپس با کفگیر یک لایه برنج داخل قابلمه بریزید و سپس یک لایه از مواد قیمه روی برنج بریزید. این لایهها را تا آخر ادامه دهید تا برنج و قیمه تمام شوند.
-
در آخر روی برنج دارچین و زعفران دمشده (در صورت تمایل) بریزید و نیم ساعت دم کنید، غذای شما آماده است. نوش جان!