طرز تهیه قیمه پلو

قیمه پلو یک غذای ایرانی خوش‌طعم است که از ترکیب قیمه (در این نسخه بدون گوشت) با برنج پخته‌شده تهیه می‌شود. در این غذا، خورش قیمه به صورت لایه‌لایه با برنج مخلوط شده و دم می‌کشد تا طعم‌ها به‌خوبی با هم ترکیب شوند. قیمه پلو معمولاً با سالاد شیرازی یا ماست سرو می‌شود و انتخابی محبوب برای مهمانی‌ها و وعده‌های خانوادگی است.

 

طرز تهیه قیمه پلو

طرز تهیه قیمه پلو
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 90 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 1066 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • برنج پخته (کم روغن) 20 قاشق غذاخوری
  • لپه پخته 1 لیوان
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
  • پودر دارچین 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2.5 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا پیازها را خرد کنید و در قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید.

  2. فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

  3. رب و لپه‌ ی خیسانده شده را به همراه مقداری نمک اضافه کنید و مجدد تفت دهید (برای پخت بهتر لپه، رب را جداگانه تفت دهید و پس از پخت لپه، به آن اضافه کنید).

  4. بعد از اینکه لپه‌ها تفت خورد 1.5 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.

  5. برنج را از قبل بخیساند و سپس به همراه نمک در آب جوش بپزید و آبکش کنید.

  6. سپس با کف‌گیر یک لایه برنج داخل قابلمه بریزید و سپس یک لایه از مواد قیمه روی برنج بریزید. این لایه‌ها را تا آخر ادامه دهید تا برنج و قیمه تمام شوند.

  7. در آخر روی برنج دارچین و زعفران دم‌شده (در صورت تمایل) بریزید و نیم ساعت دم کنید، غذای شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید