طرز تهیه قیمه پلو (با مرغ)

قیمه پلو با مرغ یک نسخه متفاوت و خوش‌طعم از قیمه پلو است که به‌جای گوشت قرمز، از تکه‌های مرغ استفاده می‌شود. مرغ همراه با لپه، رب گوجه‌فرنگی، لیمو عمانی و ادویه‌های معطر پخته شده و سپس به‌صورت لایه‌لایه با برنج دم می‌کشد. این غذا با طعمی لطیف و خوش‌عطر معمولاً با سالاد، ماست یا ترشی سرو می‌شود و گزینه‌ای سبک‌تر برای دوستداران غذاهای ایرانی است.

 

طرز تهیه قیمه پلو (با مرغ)

طرز تهیه قیمه پلو (با مرغ)
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 90 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 1226 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • برنج پخته (کم روغن) 18 قاشق غذاخوری
  • سینه مرغ ، بدون پوست ، خام 150 گرم
  • لپه پخته 1 لیوان
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا پیازها را خرد کنید و در قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید.

  2. مرغ آبپز تکه ای یا ریش شده را به همراه فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

  3. رب و لپه‌ ی خیسانده شده را به همراه مقداری نمک اضافه کنید و مجدد تفت دهید (برای پخت بهتر لپه، رب را جداگانه تفت دهید و پس از پخت لپه، به آن اضافه کنید).

  4. بعد از اینکه لپه‌ها تفت خورد 1.5 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید بپزد. 

  5. برنج را از قبل بخیساند و سپس به همراه نمک در آب جوش بپزید و آبکش کنید.

  6. سپس با کف‌گیر یک لایه برنج داخل قابلمه بریزید و سپس یک لایه از مواد قیمه روی برنج بریزید. این لایه‌ها را تا آخر ادامه دهید تا برنج و قیمه تمام شوند.

  7. در آخر روی برنج دارچین و زعفران دم‌شده (در صورت تمایل) بریزید و نیم ساعت دم کنید، غذای شما آماده است. نوش جان!

نکات

  • نکته: میتوانید بجای سینه مرغ، از ران یا ساق مرغ نیز استفاده کنید. 

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید