طرز تهیه قیمه پلو (با گوشت)

قیمه پلو با گوشت یک غذای سنتی ایرانی است که از ترکیب خورش قیمه شامل گوشت خورشتی، لپه، رب گوجه‌فرنگی و لیمو عمانی، با برنج تهیه می‌شود. خورش قیمه با ادویه‌های معطر پخته شده و سپس به صورت لایه‌لایه با برنج مخلوط می‌شود تا هنگام دم کشیدن، طعم‌ها به‌خوبی ترکیب شوند. این غذای لذیذ معمولاً با ماست، سالاد یا ترشی سرو می‌شود و گزینه‌ای محبوب برای مهمانی‌ها و مجالس است.

 

طرز تهیه قیمه پلو (با گوشت)

طرز تهیه قیمه پلو (با گوشت)
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 90 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 993 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • برنج پخته (کم روغن) 18 قاشق غذاخوری
  • ران گوسفند ، بدون چربی ، خام 110 گرم
  • لپه پخته 0.75 لیوان
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 2 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا پیازها را خرد کنید و در قابلمه مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید.

  2. گوشت را به همراه فلفل سیاه و زردچوبه به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

  3. رب و لپه‌ ی خیسانده شده را به همراه مقداری نمک اضافه کنید و مجدد تفت دهید (برای پخت بهتر لپه، رب را جداگانه تفت دهید و پس از پخت لپه، به آن اضافه کنید).

  4. بعد از اینکه لپه‌ها تفت خورد 1.5 لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید بپزد. 

  5. برنج را از قبل بخیساند و سپس به همراه نمک در آب جوش بپزید و آبکش کنید.

  6. سپس با کف‌گیر یک لایه برنج داخل قابلمه بریزید و سپس یک لایه از مواد قیمه روی برنج بریزید. این لایه‌ها را تا آخر ادامه دهید تا برنج و قیمه تمام شوند.

  7. در آخر روی برنج در صورت تمایل دارچین و زعفران دم‌شده بریزید و نیم ساعت دم کنید، غذای شما آماده است. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید