طرز تهیه لوبیا پلو با سویا
زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان آشپزی
60 دقیقه
زمان کلی
90 دقیقه
مواد لازم
- لوبیا سبز خام 2.5 لیوان
- سویا پخته 1 لیوان
- برنج پخته (کم روغن) 20 قاشق غذاخوری
- پیاز خام 1 عدد متوسط
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
- زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
- زعفران 0.3 قاشق چایخوری
- پودر دارچین 0.3 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
- نمک 0.3 قاشق چایخوری
- روغن آفتابگردان 4 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید.
-
سویا را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.
-
لوبیاها را ریز خرد کنید و به همراه سویا تفت دهید.
-
سپس رب گوجه فرنگی و ادویهها را اضافه کنید و تفت دهید.
-
به مواد آب اضافه کنید و اجازه دهید کامل بپزد تا آب آن تمام شود.
-
برنج را آبکش کنید (حدودا 190 گرم برنج خام) و سعی کنید کمی زنده بردارید تا هنگام اضافه کردن مواد خمیر نشود.
-
برنج را لایه به لایه با مخلوط لوبیا و سویا در قابلمه بریزید و در نهایت در صورت تمایل روی آن زعفران دم شده بریزید و بگذارید حدود ۴۰ دقیقه دم بکشد. نوش جان!