طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت

لوبیا پلو با گوشت یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که از ترکیب گوشت (معمولاً گوشت گوسفند یا گوساله)، لوبیا سبز خردشده، رب گوجه‌فرنگی، برنج و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. گوشت همراه با پیاز و ادویه تفت داده شده، به همراه لوبیا و رب  طعمی لذیذ و غنی ایجاد می‌کنند. این ترکیب لایه‌لایه با برنج نیم‌پز دم گذاشته می‌شود تا عطر و طعم آن به‌خوبی جذب شود. لوبیا پلو معمولاً با ماست، ترشی یا سالاد شیرازی سرو می‌شود و یک گزینه عالی برای دورهمی‌ها و وعده‌های خانوادگی است.

 

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت

طرز تهیه لوبیا پلو با گوشت
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 90 دقیقه
روش آشپزی ایرانی
وعده غذایی ناهار
کالری 1251 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • لوبیا سبز خام 2.5 لیوان
  • گوشت گوسفند ، چرخکرده ، خام 110 گرم
  • برنج پخته (کم روغن) 18 قاشق غذاخوری
  • پیاز خام 1 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • زعفران 0.3 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 4 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید.

  2. گوشت چرخ شده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

  3. لوبیاها را ریز خرد کنید و به همراه گوشت تفت دهید.

  4. سپس رب گوجه فرنگی و ادویه‌ها را اضافه کنید و تفت دهید.

  5. به مواد آب اضافه کنید و اجازه دهید کامل بپزد تا آب آن تمام شود.

  6. برنج را آبکش کنید (حدودا 190 گرم برنج خام) و سعی کنید کمی زنده بردارید تا هنگام اضافه کردن مواد خمیر نشود.

  7. سپس لایه به لایه با مواد گوشتی در قابلمه بریزید و در نهایت روی آن زعفران دم شده بریزید و بگذارید حدود ۴۰ دقیقه دم بکشد. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید