ماهی قزلآلا کبابی یک غذای سالم و خوشمزه است که با طعمدهی به ماهی قزلآلا و گریل یا کباب کردن آن تهیه میشود. ماهی معمولاً با موادی مانند آبلیمو، روغن زیتون، سیر، زعفران و ادویههایی مثل نمک، فلفل و سبزیجات معطر مرینیت میشود تا عطر و طعم دلپذیری پیدا کند. سپس روی زغال یا گریل پخته میشود تا بافتی نرم و پوستی ترد داشته باشد. این غذا معمولاً با برنج، سبزیجات گریلشده یا سالاد سرو میشود و منبعی غنی از پروتئین و اسیدهای چرب امگا ۳ است.
طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی
مواد لازم
- ماهی قزل آلا خام 200 گرم
- نارنج 0.5 عدد
- زعفران 0.5 قاشق چایخوری
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- نمک 0.5 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری
دستورالعمل ها
-
ابتدا ماهی را مزه دار کنید، اگر ماهی شما تازه است نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون بزنید و بگذارید برای ۳۰ دقیقه استراحت کند.
-
اگر ماهی شما یخ زده است بهتر است علاوه بر مواد بالا ادویه ماهی و نارنج یا لیمو ترش نیز بزنید تا ماهی بوی زهم نگیرد.
-
ماهی را بر روی توری بگذارید. روی گاز و زغال شروع به کباب کردن ماهی کنید. این کار را از طرف پوست ماهی انجام دهید.
-
وقتی که یک سمت ماهی به خوبی کباب شد، سپس طرف دیگر را کباب کنید.
-
توجه داشته باشید که ماهی قزل آلا گوشت لطیفی دارد و سریع کباب میشود. هر سمت ماهی را بیشتر از ۱۰ یا ۱۵ دقیقه بر روی آتش نگذارید تا گوشت ماهی خشک نشود.
-
در آخر وقتی ماهی کباب شد، روغن زیتون و زعفران و کمی نارنج یا لیموترش بریزید. نوش جان!