طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی

ماهی قزل‌آلا کبابی یک غذای سالم و خوشمزه است که با طعم‌دهی به ماهی قزل‌آلا و گریل یا کباب کردن آن تهیه می‌شود. ماهی معمولاً با موادی مانند آب‌لیمو، روغن زیتون، سیر، زعفران و ادویه‌هایی مثل نمک، فلفل و سبزیجات معطر مرینیت می‌شود تا عطر و طعم دلپذیری پیدا کند. سپس روی زغال یا گریل پخته می‌شود تا بافتی نرم و پوستی ترد داشته باشد. این غذا معمولاً با برنج، سبزیجات گریل‌شده یا سالاد سرو می‌شود و منبعی غنی از پروتئین و اسیدهای چرب امگا ۳ است.

 

طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی

طرز تهیه ماهی قزل آلا کبابی
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان آشپزی 20 دقیقه
زمان کلی 40 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 366 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • ماهی قزل آلا خام 200 گرم
  • نارنج 0.5 عدد
  • زعفران 0.5 قاشق چایخوری
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 0.5 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.5 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا ماهی را مزه دار کنید، اگر ماهی شما تازه است نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون بزنید و بگذارید برای ۳۰ دقیقه استراحت کند.

  2. اگر ماهی شما یخ زده است بهتر است علاوه بر مواد بالا ادویه ماهی و نارنج یا لیمو ترش نیز بزنید تا ماهی بوی زهم نگیرد.

  3. ماهی را بر روی توری بگذارید. روی گاز و زغال شروع به کباب کردن ماهی کنید. این کار را از طرف پوست ماهی انجام دهید.

  4. وقتی که یک سمت ماهی به خوبی کباب شد، سپس طرف دیگر را کباب کنید.

  5. توجه داشته باشید که ماهی قزل آلا گوشت لطیفی دارد و سریع کباب میشود. هر سمت ماهی را بیشتر از ۱۰ یا ۱۵ دقیقه بر روی آتش نگذارید تا گوشت ماهی خشک نشود.

  6. در آخر وقتی ماهی کباب شد، روغن زیتون و زعفران و کمی نارنج یا لیموترش بریزید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید