طرز تهیه ماکارونی با گوشت

ماکارونی با گوشت یکی از غذاهای محبوب و خانگی است که با ترکیبی از ماکارونی، گوشت چرخ‌کرده، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌های معطر تهیه می‌شود. گوشت چرخ‌کرده همراه با پیاز و ادویه‌جات مانند زردچوبه، فلفل و دارچین تفت داده می‌شود و سپس با رب گوجه‌فرنگی ترکیب شده و به‌عنوان سس برای ماکارونی استفاده می‌شود. ماکارونی آبکش‌شده و سس به صورت لایه‌لایه در قابلمه قرار گرفته و دم می‌کشد تا طعم مواد به خورد ماکارونی برود. این غذا معمولاً با سالاد، ترشی یا سبزی خوردن سرو می‌شود.

 

طرز تهیه ماکارونی با گوشت

طرز تهیه ماکارونی با گوشت
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 30 دقیقه
زمان کلی 45 دقیقه
روش آشپزی ایتالیایی
وعده غذایی ناهار
کالری 1174 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • ماکارونی پخته 2.5 لیوان
  • گوشت گوساله ، چرخکرده ، خام 110 گرم
  • پیاز خام 0.5 عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن 0.3 قاشق چایخوری
  • زردچوبه 0.3 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 0.3 قاشق چایخوری
  • نمک 0.3 قاشق چایخوری
  • روغن آفتابگردان 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. پیاز را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید.

  2. گوشت را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

  3. ادویه و رب گوجه را به گوشت اضافه کنید، کمی تفت دهید و پس از آن کمی آب اضافه کنید. اجازه دهید گوشت بپزد.

  4. برای هر ۲۰۰ گرم پاستا ۱ لیتر آب لازم است. بگذارید آب جوش بی‌آید و سپس پاستا را در قابلمه بریزید. 

  5. بعد از آبکش کردن ماکارونی،کمی روغن در قابلمه بریزید و ماکارونی را لایه لایه با گوشت درون قابلمه بریزید و اجازه دهید 40 دقیقه دم بکشد. برای خوش بو کردن این غذا میتوانید اندکی آویشن روی ماکارانی بپاشید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید