طرز تهیه مرغ شکم پر ( با گردو و سبزیجات )

مرغ شکم‌پر با گردو و سبزیجات یک غذای مجلسی و لذیذ است که در آن مرغ کامل با ترکیبی از سبزیجات معطر (مانند جعفری، گشنیز و نعناع)، گردوی خردشده، پیاز، ادویه‌های خوش‌عطری مانند زردچوبه و  مقداری رب انار پر می‌شود. مرغ پس از پر شدن، به‌خوبی با ادویه و زعفران مزه‌دار شده و در فر یا روی گاز پخته می‌شود تا پوستی طلایی و بافتی نرم و آبدار پیدا کند. این غذا معمولاً با برنج زعفرانی سرو شده و گزینه‌ای عالی برای مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص است.

 

طرز تهیه مرغ شکم پر ( با گردو و سبزیجات )

طرز تهیه مرغ شکم پر ( با گردو و سبزیجات )
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 80 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 894 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • مرغ کامل ، بدون پوست ، خام 1 عدد کوچک
  • رب انار 3 قاشق غذاخوری
  • برگ سیر خام 1 لیوان خرد شده
  • جعفری خام 0.5 لیوان خرد شده
  • گشنیز تازه 0.5 لیوان خرد شده
  • پیاز خام 1 عدد متوسط
  • گردو ( مغز ) 4 عدد
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • زعفران 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • روغن کانولا 1 قاشق غذاخوری
  • زردچوبه 1 قاشق چایخوری

دستورالعمل ها

  1. مرغ را کاملا شسته و پس از خشک شدن، بگذارید دو طرف آن با روغن سرخ شود. (به مدت ۱۵ دقیقه)

  2. برای تهیه سس، ابتدا سبزی‌ها را شسته و ریز خرد کنید. گردو را نیز خرد کنید.

  3. پیاز خرد شده را سرخ کنید سپس سبزی و گردو را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی که کمی سرخ شد، ادویه و رب انار را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس ۱ فنجان آب به مخلوط اضافه کنید تا کمی رقیق شود.

  4. زمانی که مرغ کمی سرخ شد،آن را از روی شعله بردارید.

  5. ۲ قاشق غذاخوری از مواد آماده شده را در داخل شکم مرغ و بقیه را روی مرغ بریزد. سپس مواد را با دست روی مرغ بمالید، طوری که تمام سطح آن به مواد آغشته شود.

  6. مرغ را می‌توانید روی گاز یا داخل فر بگذارید تا بپزد. اگر مرغ را در فر گذاشتید می‌تواند ۱ فنجان آب به آن اضافه کنید، تا مرغ خشک نشود.(به مدت ۴۵ دقیقه)

  7. زمانی که مرغ کاملا پخته شد،کمی زعفران روی آن بریزید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید