طرز تهیه مرغ شکم پر ( با گردو و سبزیجات کتویی )

مرغ شکم‌پر با گردو و سبزیجات کتو یک نسخه سالم‌تر و کم‌کربوهیدرات از مرغ شکم‌پر است که بدون برنج یا مواد پرکربوهیدرات استفاده می‌شود. گردو و سبزیجات معطر مانند جعفری، گشنیز و نعناع با هم مخلوط شده و به داخل مرغ پر می‌شوند. این مرغ پس از پر شدن، با ادویه‌های معطر مانند زعفران، زردچوبه و فلفل مزه‌دار شده و در فر یا روی گاز پخته می‌شود. این غذا برای افرادی که رژیم کتو را دنبال می‌کنند، گزینه‌ای مناسب و خوشمزه است.

طرز تهیه مرغ شکم پر ( با گردو و سبزیجات کتویی )

طرز تهیه مرغ شکم پر ( با گردو و سبزیجات کتویی )
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان آشپزی 60 دقیقه
زمان کلی 80 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی ناهار
کالری 1025 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • مرغ کامل ، بدون پوست ، خام 1 عدد کوچک
  • رب انار 3 قاشق مرباخوری
  • برگ سیر خام 1 لیوان خرد شده
  • جعفری خام 0.5 لیوان خرد شده
  • گشنیز تازه 0.5 لیوان خرد شده
  • پیاز خام 0.5 عدد کوچک
  • گردو ( مغز ) 6 عدد
  • زردچوبه 1 قاشق چایخوری
  • زعفران 1 قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1 قاشق چایخوری
  • کره 3 قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا رنده شده 3 قاشق غذاخوری

دستورالعمل ها

  1. مرغ را کاملا شسته و پس از خشک شدن، بگذارید دو طرف آن با کره سرخ شود. (به مدت ۱۵ دقیقه)

  2. برای تهیه سس، ابتدا سبزی‌ها را شسته و ریز خرد کنید. گردو را نیز خرد کنید.

  3. پیاز خرد شده را سرخ کنید سپس سبزی و گردو را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی که کمی سرخ شد، ادویه و رب انار را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس ۱ فنجان آب به مخلوط اضافه کنید تا کمی رقیق شود.

  4. زمانی که مرغ کمی سرخ شد،آن را از روی شعله بردارید.

  5. ۲ قاشق غذاخوری از مواد آماده شده را در داخل شکم مرغ و بقیه را روی مرغ بریزد. سپس مواد را با دست روی مرغ بمالید، طوری که تمام سطح آن به مواد آغشته شود.

  6. مرغ را می‌توانید روی گاز یا داخل فر بگذارید تا بپزد. اگر مرغ را در فر گذاشتید می‌تواند ۱ فنجان آب به آن اضافه کنید، تا مرغ خشک نشود.(به مدت ۴۵ دقیقه) و در نهایت روی ان پنیر پیتزا بریزید.

  7. زمانی که مرغ کاملا پخته شد،کمی زعفران روی آن بریزید. نوش جان!

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید