مرغ شکمپر با گردو و سبزیجات کتو یک نسخه سالمتر و کمکربوهیدرات از مرغ شکمپر است که بدون برنج یا مواد پرکربوهیدرات استفاده میشود. گردو و سبزیجات معطر مانند جعفری، گشنیز و نعناع با هم مخلوط شده و به داخل مرغ پر میشوند. این مرغ پس از پر شدن، با ادویههای معطر مانند زعفران، زردچوبه و فلفل مزهدار شده و در فر یا روی گاز پخته میشود. این غذا برای افرادی که رژیم کتو را دنبال میکنند، گزینهای مناسب و خوشمزه است.
طرز تهیه مرغ شکم پر ( با گردو و سبزیجات کتویی )
مواد لازم
- مرغ کامل ، بدون پوست ، خام 1 عدد کوچک
- رب انار 3 قاشق مرباخوری
- برگ سیر خام 1 لیوان خرد شده
- جعفری خام 0.5 لیوان خرد شده
- گشنیز تازه 0.5 لیوان خرد شده
- پیاز خام 0.5 عدد کوچک
- گردو ( مغز ) 6 عدد
- زردچوبه 1 قاشق چایخوری
- زعفران 1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
- نمک 1 قاشق چایخوری
- کره 3 قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا رنده شده 3 قاشق غذاخوری
دستورالعمل ها
-
مرغ را کاملا شسته و پس از خشک شدن، بگذارید دو طرف آن با کره سرخ شود. (به مدت ۱۵ دقیقه)
-
برای تهیه سس، ابتدا سبزیها را شسته و ریز خرد کنید. گردو را نیز خرد کنید.
-
پیاز خرد شده را سرخ کنید سپس سبزی و گردو را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی که کمی سرخ شد، ادویه و رب انار را اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس ۱ فنجان آب به مخلوط اضافه کنید تا کمی رقیق شود.
-
زمانی که مرغ کمی سرخ شد،آن را از روی شعله بردارید.
-
۲ قاشق غذاخوری از مواد آماده شده را در داخل شکم مرغ و بقیه را روی مرغ بریزد. سپس مواد را با دست روی مرغ بمالید، طوری که تمام سطح آن به مواد آغشته شود.
-
مرغ را میتوانید روی گاز یا داخل فر بگذارید تا بپزد. اگر مرغ را در فر گذاشتید میتواند ۱ فنجان آب به آن اضافه کنید، تا مرغ خشک نشود.(به مدت ۴۵ دقیقه) و در نهایت روی ان پنیر پیتزا بریزید.
-
زمانی که مرغ کاملا پخته شد،کمی زعفران روی آن بریزید. نوش جان!