طرز تهیه موهیتو

موهیتو یک نوشیدنی خنک و پرطرفدار است که از ترکیب برگ‌های تازه نعناع، آب‌لیموی تازه، شکر یا عسل، آب گازدار و یخ تهیه می‌شود. این نوشیدنی با کوبیدن نعناع و شکر در لیوان برای آزاد شدن عطر نعناع آغاز می‌شود و سپس آب‌لیمو، آب گازدار و یخ به آن اضافه می‌گردد. موهیتو به‌عنوان یک نوشیدنی تابستانی و طراوت‌بخش شناخته می‌شود و معمولاً با برگ نعناع و برش‌های لیمو تزئین می‌شود. این نوشیدنی خوش‌طعم و مناسب برای پذیرایی در دورهمی‌ها است.

 

طرز تهیه موهیتو

طرز تهیه موهیتو
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان آشپزی 0 دقیقه
زمان کلی 15 دقیقه
روش آشپزی بین‌المللی
وعده غذایی میان وعده
کالری 83 کیلوکالری
تعداد نفرات 1 نفر

مواد لازم

  • آب لیمو ترش 0.5 فنجان
  • نعنا تازه 10 برگ
  • آب گازدار ( سودا ) 1.5 لیوان
  • پوست لیمو 0.5 قاشق غذاخوری
  • عسل 3 قاشق مرباخوری

دستورالعمل ها

  1. ابتدا لیمو ترش ها را از وسط برش بزنید و آب لیمو ترش را پس از صاف کردن داخل مخلوط کن یا میکسر بریزید.

  2. سپس شکر و پوست لیمو رنده شده (از قسمت سبز پوست لیمو ترش استفاده کنید) را اضافه کنید.

  3. در مرحله ی بعد برگ های نعنا را از شاخه جدا کرده و پس از شستشو و خشک کردن به مخلوط کن اضافه کنید.

  4. پس از این که ترکیب به خوبی مخلوط شد، یخ های قالبی و آب گازدار را اضافه کنید.

  5. اگر آب گازدار در دسترس نداشتیم می توانیم به جای آن از آب خنک معمولی استفاده کنیم.

  6. به عنوان مرحله ی نهایی، مواد را یکبار دیگر با مخلوط کن ترکیب کنید.

  7. موهیتو آماده است و میتوانید آن را در لیوان ریخته و با برگ نعنا و حلقه های لیمو تزئین کنید.

پرهام محمدی

کارشناس محتوای انرجیم | علاقمند به حوزه تناسب اندام

دیدگاهتان را بنویسید